Lunch @ TUTTI FRUTTI, Cyberjaya

Thursday, September 22, 2011


Orang lain dah puas makan gamaknya, tapi mak baru 1st time dapat merasa noks...ahaksss...Kebetulan hari ni my colleague bermurah hati nak belanja. Besar tapak tangan, stadium Bukit Jalil hamba tadahkan...mekasih yer DIANA ^_^

Sedap rupanya TF nih. Tengah makan teringan kat anak bujang sorang tu. Biasalah...ibu kalau makan asyik lah teringat anak kekdahnya kan. Kalau dapat nih mesti dia suka. Bila dapat gaji nih ibu bawak awak makan TF yer ☺☺☺

You Might Also Like

22 comments

  1. yummehhhh...musim panas sangat layan...tapi kena budak2 tak kira musim..gerenti derang sokakk punya..

    ReplyDelete
  2. Sedap ye fiza? X pernah try lg ni, wajiblah mencari huhu

    ReplyDelete
  3. sedapnya nok.tak pernah rasa pun. nak menunggu TF masuk melaka bila agaknya ...ermm

    ReplyDelete
  4. Fiza...x pernah ber TF lagi..sana sini cite TF..x reti nk ode mcm bykkkk pilihan ;)

    ReplyDelete
  5. aku tak pernah makan lagi..blom terbukak nak try ...tunggu ko belanjalah fiza...heheh

    ReplyDelete
  6. hermm sedap nie .. di ktn ada .. bile nak gi x tahulah :)

    ReplyDelete
  7. besnye dpt mkn TF.. haza sllu gak lalu dpn kedai nie.. tp xpnh cube lg.. xreti nk ode.. waaaaaa!! ajar lah kak fiza.. hehehehe.. :))

    ReplyDelete
  8. murah rezeki kawan yg mbelanja tuh. mmg kalu dpt mkn sedap sure tingat kat anak.. hehe

    ReplyDelete
  9. bukan fiza je, wina pun belum dapat merasa lagi TF nie ngeeeee

    ReplyDelete
  10. aku jugak lom penah rasa lagi...

    ReplyDelete
  11. lum penah try pun..td gi mines, nmpk la kedai TF ni tp tak sempat nak singgah..tp insyaallah, minggu depan nak try...heheh..

    ReplyDelete
  12. BITT: Ha'ah lah bitt, time cuasa panas memang syiok. Bebudak klo nak memang tak kira time ☺☺

    ReplyDelete
  13. AJU: Sedap tau, nanti cuba try. harga pon bley tahan gak lah ^_^

    ReplyDelete
  14. AMIRAH: MEmang sedap nok. Erk...kat melaka blom ada lagi erk, coming soon lah tu.

    ReplyDelete
  15. JOY: Cubalah, self service, tekan jer mesin tu, pastu pilih nak campur ngan apa. Mcm² variety & sesuai utk diet tau ☺☺

    ReplyDelete
  16. ILA: Klo ko try sekali mesti nak lagi. meh datang bangi. Kat sini ada TF ^_^

    ReplyDelete
  17. IEDA: Kak, try lah, sedap tau.

    ReplyDelete
  18. HAZA: Senang jer dik. Klo 1st time, nnt staff kat situ ajarkan mcm mana nak order. Try lah gi. Tak pon meh dtg cyberjaya nih, kita mkn TF sesama...hehehehehe...

    ReplyDelete
  19. ELY: kannnn...kita mkn sedap, anak kat nusery minum susu jer...hehehehe...memagn aku nak bawak anak² nnt ☺☺

    ReplyDelete
  20. VNA: Hehehehe...ramai rupanya blom try lagi. Silalah try vna, sedapppp ☺☺

    ReplyDelete
  21. NM02: Lorrrr...nanti gi lah try rasa. Untk diet pon boleh tau ☺☺☺

    ReplyDelete
  22. bila ntah nak rasa nih. sana sini org test tf ni. hihi.. tunggu balik msia nnti la. ;D

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive