GRANNY In Da House

Tuesday, October 04, 2011

Putra Rayyan Fitri.

Iyer...mak dah jadi nenek uols. Sabtu aritu gi Seremban. Melawat cucu yang pertama bagi aku dan cicit yang pertama untuk emak. My niece safely delivered baby boy 9 September aritu. Baru² ni jer berpeluang nak melawat cucu.

Granny dan cucu. Abaikanlah muka yg tak bersedia itu.

Tujuan ker seremban bukan melawat cucu jer. Melawat ibu tercinta skali. Sejak dapat cicit aritu mak dah berkampung kat umah abg long. Lama betul tu tak jumpa. RIndu bangat seh. Rindu ngan orangnya ngan masakannya skali ☺☺☺.

Bila dah pegang baby rasa macam nak baby lagi plak....erkkkkk...muahahahaha...Sedap betul bau baby kan. Anak dara tu memula ok jer, tapi bila dah lelama pegang dah mula pandang²...jeling²...Mak cik muda jealous lah plak kan. 




You Might Also Like

26 komen

  1. alamak..tetiba rindu gak bau baby nih!hurm...

    ReplyDelete
  2. Makcik jeles eh? Jgnlah jeles. Nenek nak pegang jap je. Heheheheh!

    ReplyDelete
  3. wangikan bau baby.. sy pun sk bau baby.. :-)

    ReplyDelete
  4. comeinya rambut pacak dia..nekkkk, jom ada baby jommm...huhu

    ReplyDelete
  5. dear, jom tahun depan kita preknen sesama...hehe...

    ReplyDelete
  6. wah dah jadi nenek :-)

    rindu gak bau baby nie...

    ReplyDelete
  7. IZWA: Apa lagi, tahun depan lah ☺☺

    ReplyDelete
  8. ANUM: Nak tunggu baby anum plak. MEsti comel ☺☺

    ReplyDelete
  9. FARA: Hahahaha...rasa pelik jer bila panggil nenek.

    ReplyDelete
  10. INTAN BERLIAN: emang wangi, masih terbau-bau lagi.

    ReplyDelete
  11. AMIRAH: Ko proceed dulu sebab aku dah 2...ekekekeke...

    ReplyDelete
  12. WAHIDA: Pegnen secara berjemaah yer...ekekekeke...ko dulu lah.

    ReplyDelete
  13. AYU: Sila ayu, Baby 2012 ☺☺

    ReplyDelete
  14. Assalam
    Lebatnya rambut dia..
    Tahniah..

    ReplyDelete
  15. tahniah..mude2 lg dh jd nenek kn..hihihih

    ReplyDelete
  16. Tahniah Nek Fiza ;)
    lamanye x bau baby gak..suka..wangi dan damai

    ReplyDelete
  17. BILA NAK DAPAT BABY LAGI NI...

    ReplyDelete
  18. Tahniah nenek fiza hihi... Lebatnya rmbut cucu fiza ni hhehehe

    ReplyDelete
  19. wahhhh sudah jadi granny..
    congratsss!!
    granny gojes u :)

    ReplyDelete
  20. dah jadi granny ya.. ehehe... comey2.. saya suka tgok baby menguap

    ReplyDelete
  21. putra rayyan fitri..
    sedapnye name :)




    salam kenal,
    cik ana :)

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page