Kebosanan Tahap Cipan

Friday, October 14, 2011


Rasa nak menjerit pon ada. Sebabnya...aku gantikan orang jaga Big Boss. Bukan kat Cyberjaya, tapi kat Mercu KL Sentral. Tengah keseorangan.

Lagi tambah bosan, sebab mungkin balik lambat...uuuwwaaaaaaaa...Tunggu boss habis presentation baru bley balik. Menumpang company car katakan. Kena lah ballik sesama...aarrgghhhhhhhhh...

Dah lah tak confident nak drive memalam nih...hurmmmmmm...

Boss, cepat lah habis meeting, saya nak balik nih.

You Might Also Like

10 comments

  1. sian ko...bebaik la drive memalam tu..kalo perlu pakai alat bantuan, baik pakai..hepi weken..

    ReplyDelete
  2. hehehe dpt rasakan perasaan fiza ni, mcmana sponsored post dah settle ke fiza? gud luck!!!

    ReplyDelete
  3. apa nak buat kerja mkn gaji kena le ikut arahan bos...:)
    klu nak balik ikut suka hati jadi le BOS...hehehe.

    ReplyDelete
  4. AMIRAH: Thanks amirah. Tawakal jer lah.

    ReplyDelete
  5. AJU: Uuuwwaaaa...nak nangis rasanya. Dah submit, tgh tunggu approval dari nanang ☺☺

    ReplyDelete
  6. ZUE: Tu lah, saya yg menurut perintah. Nak jadi boss, klo kat umah bley ah...hahahaha...

    ReplyDelete
  7. xtahan aku tgk gambo baby tuu hahahhahahaa

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive