Pendapatan Hampir RM30k Hanya dengan BLOG...Perghhhhhh...

Monday, October 03, 2011


Nampak tak? Wow...memang mantop ah KAK RED nih. Terbuntang bijik mata jap nengok cheque Nuffnang yang masyuk itu. Kalau lah kita nyer earnings sebanyak nih. Tak yah kerja pon tak per.

Bukan senang nak berjaya sampai tahap yang macam nih kan. Kena kerja keras, baru dapat hasilnya.

You Might Also Like

21 komen

  1. mak eh.... fengsan!
    nuff kita tak sampai seratus pun...

    ReplyDelete
  2. Komitmen dia terhadap Nuffnang sgt tinggi. Kena tinggal anak selalu. Tak apa. Sy pilih sederhana.

    =D

    ReplyDelete
  3. hebat.. tp income dia bukan dr iklan di blog semata2... kena lah rajin join even nuff juga kan..

    ReplyDelete
  4. kalu earning gini, tak yah keje dah ni...

    ReplyDelete
  5. wahhh!! bestnyer kalau dapat tengok cek sendiri macam tu hasil dari pendapatna berblogging...

    Tahniah kepada Red Mummy @ www.redmummy.com

    ReplyDelete
  6. Masyukknya, betul kerja keras kan fiza, Aju nk dpt rm50 pon lama benor hihihi,, kak red pon declare income tax tau, hari ni baru tau income dia , cayalah rezeki

    ReplyDelete
  7. lumayan nye... Has baru ada rm20++ kut :p

    ReplyDelete
  8. mak aiii..bukan calang2 org boleh dpt earning byk tu...

    gila hebat la dia tu...

    ReplyDelete
  9. perghhh!mcm mna nk jd mcm kak red ni kan?hanya tulis blog je blh masyuk!

    ReplyDelete
  10. fuh..kena selalu update blog la kan..hehe

    ReplyDelete
  11. perghhh...terbaeekkk la red mummy...

    ReplyDelete
  12. itupun ramai yg dengkikan..kehkehkeh..biasalah bila popular ni..ada yg benci ada yg suka..ini semua komitmen..kalo kita xleh nak bagi komitmen mcm tu..mmg patutlah pendapatan blog kita ciput..hihihi...

    ReplyDelete
  13. Nuffnang saya tak sampai RM34 pun lagi.. ehehehe

    pa pun saya becita2 nak jadi seperti mereka.. punya ramai kawan dan kenalan di alam blogger ini.. all the best yaa

    ReplyDelete
  14. seronoknya lah kan klu kita pun dpt mcm tu =D

    ReplyDelete
  15. Wah banyaknya.. Memang sesuai dengan usaha, kerajinan dan pengorbanan yang Kak RedMummy telah lakukan untuk dapat pendapatan sebanyak ini.

    Nak berjaya seperti beliau, bukan mudah dan tiada jalan singkat... Kita kena memberi komitmen yang tinggi dengan Nuffnang.

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page