SEGMEN NASZ : MEH KRITIK BLOG GUA

Tuesday, October 11, 2011


Minta tolong semua, tolong kritik blog gua sket. Komen yang baik gua terima, yang buruk pon gua terima gak. Nak kutuk ker nak kritik ker, gua terima dgn hati yang terbuka. No heart feeling. Kritikan dari uols suma amat gua alu² kan. Sekian, mekasih ☺☺☺☺

You Might Also Like

7 comments

  1. fiza, template blog ini sungguh ladys.. banyak bunga2 an dan warna warni.. comel.. ehehehe..

    all the best ye

    ReplyDelete
  2. thanx sudi join. kritikan saya ttg blog ni, blog ni dah sempoi. cuma side bar tu mungkin boleh diperkemaskan lagi dan widget2 yang rasa kurang penting, saya cadangkan buang. bagi saya, blog yang tak perlu scroll ke bawah sangat sebab kadang2 ada gak pengguna blogger yang pakai broadband yang ada limit dan lambat. bila banyak nak loading, jadi lmbat nak buka blog. dorang terus lari. rugi trafik. cadangan je.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  3. akak pun join
    akak pun tak tahu nak kritik sebab pertama kali masuk

    mungkin banyak sangat kat tepi kiri kanan tu, buat blog nampak kurang kemas, maaf pendapat akak je

    ReplyDelete
  4. Tadi pun ada baca dekat satu belog nie berkenaan segmen nie , macam menarik pulak segmen nie...

    ReplyDelete
  5. owh.. ada segmen ni ya.. sat lagi nak g skodeng lah..

    ReplyDelete
  6. Salam singgah..blog yang comel cuma terlalu banyak widget akan memeningkan kepala sesetengah reader :)

    ReplyDelete
  7. satu lagi,button follower takde ek.. :)

    jom terjah : http://kimie-blog.blogspot.com/2011/10/042-segmen-nasz-meh-kritik-blog-gua.html

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive