11.11.11 @ JUMAAT

Friday, November 11, 2011


Cantik kan. Jatuh pada hari jumaat plak tu...penghulu segala hari. Mesti ramai yang dah set tarikh ni untuk akad nikah. Untuk bersalin pon tak terkecuali gak kan, especially yang terpaksa bersalin secara bedah, sebab bley pilih tarikh. Yang kebetulan delivery hari nih, memang cantik sangat lah date tu ☺☺

Selamat pengantin baru lah untuk yang nikah hari nih dan selamat menimang cahayamata buat ibu² yang akan bersalin hari nih. Semoga selamat semuanya.

You Might Also Like

16 comments

  1. ADA APA DENGAN 11.11.11?? OOHH.. SAYA ADA TOURNAMENT BOLA TAMPAR PETANG NI.. ;)

    ReplyDelete
  2. tok kadi semua sibuk la hari ni~keh keh~

    ReplyDelete
  3. i xde plan apa-apa.hehe.
    bersiap sedia utk anniversary je la

    ReplyDelete
  4. Tarikh keramat yg amat bermakna tu fiza hihi, buat pengantin baru, yg melahirkan baby dan dll ;$

    ReplyDelete
  5. hari ini special hari ni hari jumaat sbb esok lusa cuti..haha..

    then , utk FBI lak, anak ke3 dia lahir..

    ReplyDelete
  6. budak opis ni sorang dah bersalin dah pagi tadi..selamat dah dia kena operet..dpt tarikh cun lak tu..

    ReplyDelete
  7. Semoga setiap hari pun kita dilindungi dan dipermudahkan Allah SWT!

    ReplyDelete
  8. mmg cantik tarikh ni...
    nk nikah pun dh nikah...
    nk bersalin tak mengandung pulak..heheeh

    ReplyDelete
  9. betul tu....tentu ramai sesangat nak pilih tarikh ni. lg elok sebab jatuh pada hari Jumaat, penghulu segala hari.

    ReplyDelete
  10. yes. friday the eleven eleven eleven :)
    nak buat azam baru pun orait jugaks. tak payah tunggu 1st jan.

    nota kaki : klik & ziarah ~ AIDA'S HOME SWEET HOME ~

    ReplyDelete
  11. suka gak tarikh hari ni..rs mcm balik keje nk ajak hb mkn cake :)

    ReplyDelete
  12. besfren aku sista Debi bersalin pagi tadik dekat kul 2am. normal. dia dh masuk labor mlm tadik kul 10 lebeh. aku punye excited suh dia tunggu pas kul 12 hahahhahaa.. tp dia kata mmg dia patut due 10hb tp yg lawaknye betol2 kul 12mlm baru dia rasa contraction kuat so dia cam lucu la cam tau2 aje baby dia nk lahir pilih tarikh hahaha

    ReplyDelete
  13. saya lak ada kelas kt UUM..huhuhu...11.11.11 saya ada kuiz undang2..:P

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive