Cash-Out Pertama NUFFNANG...Akhirnyaaaaa...

Wednesday, November 16, 2011

Dengan rasminya aku gagahkan tangan menekan butang cash-out. Hajat di hati nak kumpul lagi, tapi dah tak bley tunggu lagi dah. Boleh gak buat belanja untuk YES...Year End Sale...hehehehe...

Tak sia² aku blogging selama 2 tahun. Dapat gak hasilnya. 2 tahun gak aku kumpul duit tabung nih. Sikit² lama² jadi bukit.

BE yang masih menari²

Alhamdulillah...ada 5 lagi Buffered Earnings tengah running dan 1 BE tu amount tertinggi pernah aku dapat. Harap² naik lagi lah ☺☺☺. Amount yang aku cash-out ni pon dalam seratus lebih...rezeki...rezeki...

Pada yang baru berjinak² dengan nuffnang, jangan putus ada. Usaha tangga kejayaan. Jangan keciwa bila earnings nuffnang sikit. Lama² nanti naik lah tu. Aku ni pon makan tahun gak nak dapat hasilnya. Iyer lah...blogger biasa jer.

Terima Kasih NUFFNANG. Tak sabar nak tunggu cheque (^_^)

You Might Also Like

26 comments

  1. wah..tahniah kak...

    izwa still tak tau BE tu ape mcm mane...

    ReplyDelete
  2. tahniah fiza...wahh..rezekila byk gila be ko lagik..bila la bleh cash out ni..

    ReplyDelete
  3. wahhh lima lagik BE duk menari2..banyak betul..kagumm sehhhh...menjelesnyer mak..!!!

    Tahniahhhhhhh....kena kerap lagik hupdate belog pasnehhh...

    ReplyDelete
  4. ye la usaha tangga kejayaan kan :)
    tahniah

    ReplyDelete
  5. wahhh seronoknya @fiza...TAHNIAH, lepas ni boleh shopping banyak2 sambil tu teruskan berblogging ye...

    ReplyDelete
  6. HEHE.. SUKALAH TU.. BOLEH BELANJA.. ;)

    ReplyDelete
  7. thniah3...
    be saye sume dah jd me..hoho..tak blh cash out lg lor..

    ReplyDelete
  8. Tahniah fiza, dh cashout pon ada 5 be lg tgh running, wah masyuukkk

    ReplyDelete
  9. wah bestnye!

    jeles tul!

    syukur, rezeki anak kan...

    ReplyDelete
  10. congrats.omedetou.tahniah.hehe.. rezeki blogging.

    ReplyDelete
  11. huhuhuh.. saya punye baru RM2.50.. thanks kak fiza sbb aja pasal nuffnang

    ReplyDelete
  12. wahhhh.. kita punya lg sikit jek nak leh cash out..lambat lak! hehehe

    ReplyDelete
  13. wahhh! bestnya..iqa punya baru ada 3 hengget.kekeke, tp BE tak penah dapat ag. :D

    ReplyDelete
  14. tahniah..aku bila lah lagi...hahahaha...

    ReplyDelete
  15. wahhhhhhhhhhhh lama simpan ek fiza, nieza nak simpan kali ni utk raya tahun depan voelyyy??? hihihi

    so far nieza dah cash-out 4kali .. semuanyaaaaaaaaaaa ... membuatkan kita voleyy buat macam2. ;)

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah rezeki.. apesal yg sya punya belum nak jatuh2 lagi.. dah dekat 6 bulan menari atas tu

    ReplyDelete
  17. bestnye dah dapat cashout...tahniah yea...:)

    ReplyDelete
  18. wah sudah cash out.. pakcik kayo!!!
    daku tak cash out lagi, sbb duit tak menggunung lagi :(

    ReplyDelete
  19. Tahniah! :) aku sampai ke laaa ni dok pahe2 lagi pasal mende ni...hehehe!

    ReplyDelete
  20. kit apunya pon cash out bln lps..tk sbr jgk nk tggu cek..hihihi

    ReplyDelete
  21. tahniah... bukan senang nak cashout duit nuffnang melainkan earning tu cepat naik..

    Zie nya dah lama x cashout..

    ZieFauzi Simple Giveaway

    ReplyDelete
  22. fiza sy pon tak paham mcm mana nak cash out..pastu BE tu apa pulak ek?bukan earning yg kita tgk tu ker? saya tak jmpa mana nak cari BE tu..help3

    ReplyDelete
  23. Wahhh best nye... Tahniah!!!! Bila la sy nak rasa cash out pertama... 5 tahun lg kot. Haha

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive