DOA SUPAYA SUAMI SETIA HINGGA KE AKHIR HAYATNYA

Tuesday, November 15, 2011

Insya'allah...kalau dengan izinnya.


MAKSUDNYA: Katakanlah (wahai Muhammad): "jika benar kamu mengasihi Allah maka ikutlah daku, nescaya Allah mengasihi kamu serta mengampunkan dosa-dosa kamu. Dan ingatlah), Allah Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani."

SURAH ALI IMRAN: AYAT 31

"Barangsiapa yang membaca ayat yang ke 31 dari surah ini, nescaya suaminya akan setia dan kasih kepadanya"

caranya:

Baca doa ini setiap kali selepas solat. InsyaAllah,Nescaya Allah SWT makbulkan doa tersebut

You Might Also Like

33 comments

  1. terima kasih berkongsi...

    rasa nak baca nak hembus kat telinga hubby je balik nnt...hehe...

    ReplyDelete
  2. boleh juga baca doa ni masa sediakan makanan @ buat air utk suami... jika buat air, kacau satu arah .. ;)

    ReplyDelete
  3. thanks berkongsi. sgt bermanafaat

    ReplyDelete
  4. kena amalkan ni....tq for info

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. @ ANUM:Insya'allah, sama² kita amalkan.

    ReplyDelete
  7. @ NURBEENA: Sama². Info yg baik harus di kongsi bersama ^_^

    ReplyDelete
  8. TQ for sharing this good info fiza, nak plak mmg selalu berjauhan dgn hubby, mmg aju tak pernah tanam rasa cemburu bila berjauhan,

    hubby outstation utk cari rezki keluarga kan, moga2 hatinya tetap padaku chee wahh heheheh, amalkan doa ini moga2 lebih rasa sayang dan setia padaku hihihi

    ReplyDelete
  9. info yg bagus ni.. kne amalkan ni.. thanks ;-)

    ReplyDelete
  10. insyaallah..doa dr ayat al quran yg ptt diamalkan dr duk bt nasi kangkang bagai tu..huhuhu

    ReplyDelete
  11. gud sharing dear ..
    TQ so much ":)

    ReplyDelete
  12. Info yang bagus Fiza....thanks for sharing....

    ReplyDelete
  13. good info..hrp2 somi fyzz akan setia ngan fyzz hingga akhir hyat ..amin

    ReplyDelete
  14. sgt sgt berguna ni fiza utk smeua isteri..

    mekasih byk!

    ReplyDelete
  15. tq for sharing..nak kena selalu baca doa nih :-)

    ReplyDelete
  16. thanks sharing..
    ni doa pengasih kan.jom sesama amalkan insyaallah..

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive