Padam Semuanya...

Friday, December 02, 2011


DELETE semua FILE kebencian...
INSTALL anti-virus egonisme...
RESTART kehidupanmu dengan kasih...
REFRESH peribadimu...
DOWNLOAD kesabaran...
UPLOAD tingkahlaku yang mulia...
Jangan meng-UNDO pengalaman buruk...
COPY dan PASTE semua pengajaran dan ilmu yang baik...
LOADING semua dengan DOA dan USAHA...

Usah biarkan kebencian terus melanda jiwa
kikis satu persatu
tanamkan kekuatan aqidah
perkukuhkan dengan iman

Source: email

Peringatan untuk diri sendiri. Aku akan padam semua entry² kebencian dan kekecewaan dalam blog nih. Aku nak mulakan dengan cerita yang baru. Tak nak sedih² lagi. Biarlah peristiwa tu berlalu pergi dari hidupku ini. Untuk melupakan?...tidak sama sekali, akan terpahat di ingatan sampai mati.

Buat kawan² yang di kasihi. Walaupon bekenalan hanya di alam maya dan tak pernah berjumpa di alam realiti. Aku sangat menghargai kata² semangat yang di beri. Dalam menghadapi musibah, aku tidak berseorangan kerana kawan² ada di sisi.


Ucapan TERIMA KASIH yang tak terhingga untuk kalian semua kerana sudi berkongsi kesedihan ini. Kalau di beri peluang...aku nak jumpa kalian semua...nak polok ketat²...ekekekekeke...

You Might Also Like

16 comments

  1. Walau apapun, jgn berhenti terus dari berkarya. Walau hanya kawan maya, tp kehilangan awak pasti dirindui. Percayalah!

    ReplyDelete
  2. salam kenal fiza.mamasue pun akan bt sama mcm entry fiza nih!

    ReplyDelete
  3. kak fiza.. nak pelok.. ngah risau nii.. eheheh

    ReplyDelete
  4. peluk cium & nak laga2 pipi dgn fiza..
    tc fiza..

    ReplyDelete
  5. btul tu fiza..buang semua yg x best2..kita kenang yg manis2 je ;)

    ReplyDelete
  6. senyum...
    senyum...
    senyum..

    p/s: peluk ketat2 dari jauh :)

    ReplyDelete
  7. nak peluk gak..hehehe..suka bila fiza dah happy mcm dulu..

    ReplyDelete
  8. betoi tu.. delete semua.. bgkit dr kekecewaan.. ;-)

    ReplyDelete
  9. DENGAN SAYA TAKLEH PELUK.. NANTI TIMBUL KONTROVERSI BARU PLAK.. ;p

    ReplyDelete
  10. Good decision!!! Fiza mesti bangkit ok!!! Takmo sedih2 lg, msti mula dgn Azam n smgt baru!!!

    ReplyDelete
  11. Assalam..
    Teruskn dengan semangat baru.

    ReplyDelete
  12. Kami sentiasa menyokongmu Fiza.. Jangan sedih2 ye. Mulakan fasa baru dalam hidup.. Kami doakan yg terbaik buat dirimu.

    ReplyDelete
  13. smg berjaya melalui kehidupan dengan diri yang baru... niat yang baru.. perjalanan yang baru.. azam yang baru.. insyaAllah jika segalanya kerana Dia.. pasti dipermudahkan :D

    ReplyDelete
  14. kita saling sokong menyokong kan dear..terus mara kehadapan k..jgn toleh lagi.semoga yg terbaik menanti mu.

    *me dah pun delete entry yg agak merapu berbaur marahkan org,bila pikir balik,takda guna simpan memori ttg mereka,kan..?

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive