No Idea?

Wednesday, January 18, 2012


Mood blogging sedikit merudum sejak akhir² nih. Owhhhhh...sangat tak suka bila mood macam nih melanda diri ini. Banyak benda nak citer, tapi...masa tak mengizinkan. Masa untuk BW pon agak terhad. Terjah mana yang sempat jer.

Sekian...masa untuk sambung kerja...daaaaa...

You Might Also Like

28 comments

  1. takpe fiza, kalau free nanti terjah je, wat masa ni settlekan dulu keje fiza okeh...;)

    ReplyDelete
  2. kan...klu la daku ini memiliki laptop..mesti ade mase nak update blog dgn lbh konsisten..hehe...

    ReplyDelete
  3. ko busy ke memang takde idea? huhu..sama la taktau dah nak tulis pasai pe

    ReplyDelete
  4. terpaksa hadkan mase utk berblog kan?keje byk..ohh no..

    ReplyDelete
  5. @ajumohit: Sambil buat kerja, sambil terjah...hehehehe...

    ReplyDelete
  6. mmg kalu mood merundum, nk jenguk blog pun mls..hihii

    ReplyDelete
  7. @CIK MAY: Tu lah, ni harap tenet office jer. Kat umah lagi lah nan ado berukband...huhuhu...

    ReplyDelete
  8. @amirah: Idea tu ada, cuma bz & tak de masa nak update.

    ReplyDelete
  9. awal2 tahun nie memg sibukkan? nak bw pun curi2 masa ja..

    ReplyDelete
  10. hihi...mizah kalau takde mood, sebulan pun boleh sunyi blog mizah tu...huhu

    ReplyDelete
  11. slm perkenalan..

    singgah sini n follow..
    smoga mood kembali melimpah ruah
    memeriahkan dunia blog..hihihiih

    ReplyDelete
  12. alor dikk jgn macam tuu
    akak pun risau kalau mood akak macam tuu ;)

    ReplyDelete
  13. @Mrs Lurve: Ha'ah lah, ni plak tgh audit lagi...adoiiii...

    ReplyDelete
  14. @mizah: hehehehe...tau...klo senyap jer maknanya tgh merudum lah tu kan.

    ReplyDelete
  15. @intan morsalin: Salam kenal utk intan juga. Thanks sudi follow blog saya. Insya'allah...mood akan kembali normal lpas nih ☺☺

    ReplyDelete
  16. Assalam..
    Tandanya...
    kena rehatkan diri dulu. Nak bagi cadangan boleh?
    Apa kata karang dulu dalam laptop dan simpan, bila rajin tu boleh la publish...

    ReplyDelete
  17. tulis blog ni mmg mcm tu.. lebih2 lg kalau penyakit M yg mai..

    ReplyDelete
  18. biasa la tu..
    ada masa turun naik=))

    yang penting
    x tutp blog...=))

    ReplyDelete
  19. kalo mod blogging tu merudum..huihh tension je kan..nak2 kalo tk dpt spend masa utk bw .

    ReplyDelete
  20. bz sgt ker? ko selalu byk keje kt opis.. patut la ko kurus.. menci aku..

    ReplyDelete
  21. ala nok..bz ker...rindulah kat ko...

    ReplyDelete
  22. tau dah sbb ape merundum.. tahniah beb!! wat muka surprise :D

    ReplyDelete
  23. sgah and fllow jga..slm pknalan dr 'new blogger'.mga dpt skgan jd fllower sy..he2

    ReplyDelete
  24. KALAU TAKDE IDEA, TARUK GAMBAR-GAMBAR SAJA..

    ReplyDelete
  25. rasanya sama utk semua org.. kdg2 masa mbuat kita tak sempat & hilang mood nak menulis.. yg pasti buat dulu kerja yg diamanahkan..

    ReplyDelete
  26. sama la dni merudum gak ni. hari ni tak update lagi. hehe.. liat benau. rajin bw je..

    p/s: kek lapis yg dni paling suka nama masam manis :)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive