Taiwan House Restaurant @ Ampang Point

Monday, January 09, 2012


Kalau gi Ampang Point, tak sah kalau tak makan kat Taiwan House nih. Rasa nya memang dari dulu sampai skang masih sama. Cuma harga jer yang makin naik. Kalau sebelum nih satu set tu skali dengan air Chinese tea atau kopi. Tapi skang nih satu set hanya ngan Chinese tea jer, no more air kopi. Tak masuk dek tekak lah kan klo ngan CT nih.


Antara menunya. Memang suma sedap². Customer pon selalunya memang ramai. Macam² pilihan ada.


Aku kalau makan kat sini memang selalu order Fish Ball soup Glass Noodle. Si dia plak suka makan Beef Rice. Bley tukar² makan. Kalau nasi tu memang akan tambah order lah sebab memang tak cukup. Daging memang lembut dan sedap. Ahhhhhhh...terbayang² sudah kesedapannya ☺☺

Kalau yang belum mencuba tu, silalah pergi. Memang sedap dan berbaloi.

p/s: Gambar² adalah dari google pic...harap maklum ^_^

You Might Also Like

17 comments

  1. sedqnya yg fish ball soup tuh...fyzz mmg penggemar sup2 nih...:)

    ReplyDelete
  2. anak i pun suka fish ball soup glass noodle tu

    ReplyDelete
  3. sedap ke fishball tuh? aku selalu order beef glass soup patu selalu contemplating ngan beef glass noodle, papi suka beef noodle.. alaa.. aku dh teringin nih padahal baru sbtu lps mkn hahahahha.. tp kitorg suka pg yg kt dataran palma gak sbb xramai org

    ReplyDelete
  4. Wow! Tak sangka ada restoran Taiwan yg halal!

    ReplyDelete
  5. terliur tau.....dah la tgh lapar ni..heheh

    ReplyDelete
  6. ada tak ais krim sagat..sedap, teringin plak

    ReplyDelete
  7. Uishhh nmpk sedap, selalu jugak g area sana sbb hubby suke gi cash converter

    ReplyDelete
  8. alamak, jelesnye...

    tak penah try mknan selain melayu, thai, jepun, china dan english...

    kat johor ni limited lah...huhuu

    ReplyDelete
  9. pernah nampak kedai ni tapi tak sure sedap ke tak masa tu hehehhee

    ReplyDelete
  10. SALAM,
    Tak pernah ... mahu jugak mencuba kalau ada orang nak belanja

    ReplyDelete
  11. sy blm pnh try lg nih.. tp kalu ajak hubby blm tentu dia nk g... tekak hubby ni tekak mkanan mlayu..hihii

    ReplyDelete
  12. kalo mskn taiwan mknanya byk menu sup lah kan..

    ReplyDelete
  13. dulu2 suka gak makan..skrg ni tak boleh terima dah..erkkk..

    ReplyDelete
  14. I curious sebab Takde sijil halal dlm kedai tu. Tukang masak cina lelaki. Pekerja indonesia. I nampak lelaki cina pakai seluar pendek hantar fish ball. Terfikir apa dia letak dlm fishball tu. Ayam n daging yg sembelih ke. Terus I stop mkn dan nak muntah tadi. N now Google cari status halal kedai ni n jumpa this article.better don't go la Bcoz I tak rasa ianya halal. Noodle content apa yg diguna sebagai minyak nak uli Agaknya. Erkkkk

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive