Motherhood Expo 2012 @ Kuala Lumpur Convention Centre

Tuesday, February 21, 2012


FAIR INFO
The Exhibition
: Motherhood Expo 2012
Venue
: Kuala Lumpur Convention Centre
Date
: 24 - 26 February 2012
Time
: 10:30am - 9:00pm
Admission
: Entrance is FREE
Major Exhibit
: - Fitness & Slimming Beauty Services
- Maternity & Children's Clothing and Accessories
- Medical Biotechnology & Management of Infertility Services
- Natural Nutrition Food for Weaning Babies & Organic Toddler   Formula Products
- Diaper, Furniture and Toy Retailers
- Infant & Toddlers Safety Products
- Breastfeeding & Mommy's Groups
- Early Education Products
- Financial & Insurance Institutions

Acara tawaf bangunan KLCC dan cukur poket sudah bermula. Yang dah dapat gaji tu syok lah bley bershopping barang anak². Buat MommyDaddy to be and yang bakal dapat baby tahun naga nih, elok sangat lah tu terjah kat sini.

You Might Also Like

6 comments

  1. hmmm..weekend ni mcm lom ada plan...tp mcm nk shopping bj anak2 :)

    ReplyDelete
  2. waahhhhh! awat fiza post up entri ni...TIDAKKKKK!! harus lari kejap ni..hehehhe

    ReplyDelete
  3. waa ibu2 apa lagi!!! shopping time hehehhe...kalau dpt bonus berbaloi ni fiza hehehe

    ReplyDelete
  4. sesi pelaburan duit iye....
    tapi kalo berbaloi2, apa salahnya :)

    ReplyDelete
  5. owhh buleh share kat adik2 saya nehh.tq ;)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive