WHOOPIE PIE...Sedapnyaaaaa...

Thursday, February 16, 2012


Saja nak buat uols terliur pepagi nih. Pernah makan tak? Ni namanya Whoopie Pie, gabungan unik biskut, pie dan kek dalam satu. Ia adalah biskut seperti kek yang mempunyai inti krim. Baru 1st time order. Perghhhhh...memang terbaik der, sedap bangat. Tak cukup order 1 box rasanya, nak kena order lebih. Kalau ikut nafsu makan, malam tu gak bley habis. Asal makan satu...nak makan lagi.


Whoopie Pie berintikan cream cheese...terbayang² lagi kesedapannya. Aku order WP ni ngan ecar, owner cupcake-car. Nak tau lebih lanjut, klik jer kat link tu. Pastu search lah kat FB cupcake-car, macam² produk ada. Kalau teringin nak makan, kena order cepat² sebelum ownernya cuti bersalin bulan april nanti.

You Might Also Like

15 comments

  1. alamak sye terliur melihat kesedapan pie tu..hihi..brapa tu kalo nk order??

    ReplyDelete
  2. ini ecar dari susu ibu tu kan? wow nmpak sedap!

    ReplyDelete
  3. wowwww!! mmg terliur dah pun huhuhuuu

    ReplyDelete
  4. Wahhh terliurnya fiza!!!! Mesti sedap bangat ni, nak try gaklah, qaira mcmana fiza? Moga2 dah sihat anak Dara tu

    ReplyDelete
  5. ya Allah!! sedapnya noks...dgr pulak inti dia cream cheese, buat aku laaaaagi terliur...

    mahal tak nok?

    ReplyDelete
  6. kak..meleleh air liur sy ni.. nt nk try buatla.. pastu anta g seksyen 7.. hehehe

    ReplyDelete
  7. pernah tengok resepi ni...masih tak de masa nak buat..heheh banyak komen sedap2 jugak :)

    ReplyDelete
  8. sedapnyer .. dh la tgh lapar ni .. fiza ni mmg menduga nafsu makan mashi la (^^) hehe

    ReplyDelete
  9. fizaaaaaaaa.... alahaiiii sedapla mpulak nampak.. nak jugak..!

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive