Datang dah 'SINDROM' tu...

Tuesday, March 27, 2012


Sindrom apa? Apa lagi kalau bukan sindrom:

M
A
L
A
S

dan

S
I
B
U
K

Alahai...menci tau. Banyak benda nak citer, tapi...kemalasan dan kesibukan mengatasi segala² nya. Sekian ☺☺☺

You Might Also Like

15 comments

  1. habs la kalau sindrom m tu dtg kan..mmg parah..

    ReplyDelete
  2. saya pun kene sindrommm ni hadoiiii ingatkan saya sorang jer.. ade kawan jugakk ;p

    ReplyDelete
  3. bizi jugak..tapi still nak bw time buat keje..haha

    ReplyDelete
  4. biasalah tu nok....jgn layan sgt malas tu...huhu...

    ReplyDelete
  5. JANGAN MALAS2... RINGAN TULANG SKIT ERK. ;)

    ReplyDelete
  6. Takpe nnti sindrom tu Akan pergi bila idea pon Mai mencurah2, ingtkan contraction tadi fiza ;)

    ReplyDelete
  7. sy pun mls gak sbnarnya... lbh2 lg bila peknen ni rasa nak tido je memanjang..hahhahah

    ReplyDelete
  8. kalau dua-dua sindrom datang serentak,memang kes parah la.hahaha..satu apa pon tak jadi

    ReplyDelete
  9. amik masa sis..biasalah tu kan..

    ReplyDelete
  10. perempuan berkerjaya begitulah..hehehhe :P

    ReplyDelete
  11. normal dah tuu dik
    akak punn lum muncul layie sindrom tuu huhuhhu

    ReplyDelete
  12. ehh sama. tu menyepi tu :)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive