Lambat Loading...Baru ku tahu apa puncanya

Wednesday, March 21, 2012

Ini punca sebenarnya:


Shoutbox dari oggix.com ni rupanya. Lately memang aku perasan lambat loading. Hangin pon iyer gak. Kiri kanan dah kluar tapi entry tak kluar². Cik May pon ada komen ni ha:


Bila tukar template baru pon macam tu gak. Sekali godek punya godek, try lah buang shoutmix tu. Hasilnya....laju dah loading. Bukan cik may jer yg complain lambat loading, ada beberapa blogger gak complain. Mekasih bebanyak uols sebab prihatin. Mungkin shoutmix ni salah satu sebab lambat loading. Kalau lepas ni jadi lagi...mungkin part lain plak kot yang aku kena delete.

You Might Also Like

15 comments

  1. salam fiza...mmg fyzz ada nk tegur gak..sbb mmg dua tiga kali bukak baru leh baca n3 fiza...lambt kuar citer..background dh ada...oo tuh la sbbnya..

    ReplyDelete
  2. Betul la Fiza. Sy pasan tp tak tegur. Igtkan tenet yg mengade...skg nie puas ati msk blog awak tanpa perlu termenung seketika. Hahahah!

    ReplyDelete
  3. haa baru ok sikit.. rupanya kotak jerit tu yer.. oklah dah buang.. :-)

    ReplyDelete
  4. BARU OKEY.. TU HARI PERASAN JUGAK.. TAPI TAKNAK TEGUR PASAL INGATKAN PC SAYA YANG PROBLEM..

    ReplyDelete
  5. setuju dgn fyzz..hehe..ari tu refresh 3,4 kali..tapi tak kuar2 entry..tapi skrg tak pyh refresh dah..hehe

    ReplyDelete
  6. Haah semalam saya bukak pun sama. Hehe. neway dia dah ok dah. good job!

    ReplyDelete
  7. ohhh, igt kan tenet kat opis I ni yg slow :)

    ReplyDelete
  8. ooo..sy perasan gak lambat tp segan lak nak tego...sb blog sendiri pun kelaut.....kekeke.....

    ReplyDelete
  9. just follow u:

    tulah..terkadang menda2 sampingan kat belog ni wat belog makin berat..

    ReplyDelete
  10. skrg dah laju..

    blog saya ok tak kak?

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive