Spontaneous Thursday # 15 - Nafsu...

Thursday, March 22, 2012

Tika dan saat ini, nafsu aku adalah...


makan...

makan...

makan...

dan makannnnnnn...

Alahai...nak masuk 9 bulan ni asyik nak makan jer kerjanya. Nak kena ada benda untuk di kunyah. Baru jer lepas makan...nak makan lagi. Pagi...tengah hari...petamg...malam...tengah malam...kelaparan jer rasa. Last timbang 55kg. Minggu depan tak tau berapa kg plak naik.

You Might Also Like

24 comments

  1. alhamdulillah..dh nk deliver tu..

    kami doakan semoga semuanya selamat dan segala urusan dipermudahkan ya

    ReplyDelete
  2. enjoy the moment, nanti lepas bersalin tak dpt makan byk2 dah =)

    ReplyDelete
  3. makan slagi boleh..err 55kg tu berat i nownie uwaaaaaaaaaaaaaaa...u pgnent baru 55kg *hentak kpala kat dinding*

    ReplyDelete
  4. alaaa xpa.. baby mkn besar, tu yg asyik nk mkn je... :-)

    skjp je ek.. dh nk 9 bln...

    ReplyDelete
  5. Sy syak yg awak nie mst petit orgnye. Hahaha! Ape taknye, dah ujung2 bln preggy tp berat awak kat situ je. Sy orgnyeb esar dan tinggi. Ujung2 preggy, berat sy adalah 80kg. Hahahahahahah!

    ReplyDelete
  6. mkn kak..selagi belum berpantang hehehe..last timbang 55kg? masa preggy 55kg, biar btl kak? yg xpreggy pun dh nak cecah 55kg huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  7. makan time peknen takpe.. hihihi

    ReplyDelete
  8. semoga dipermudahkan segalanya nanti..

    ReplyDelete
  9. nt dh bersalin, akak xleh mkn cenggitu.. berpantang la katakann.. hehe

    ReplyDelete
  10. ko tau nafsu mkn aku skang ya allahh sabo aje lah. time pegnen dulu takde mcm nih! menciii!! gynea aku ckp sbb perut aku dh kempis so aku lapo ahhaha

    ReplyDelete
  11. baby lapo tu..hehe..semuga semuanya selamat..aminn :)

    ReplyDelete
  12. kejap je nak amsuk 9 bulan ye fiza...takpe skrg makan sikit tapi kerap, pasni nak berpntang ngeeee

    ReplyDelete
  13. SAYA YANG TAK MENGANDUNG NI PUN MELUAP-LUAP NAFSU MAKAN... ;)

    ReplyDelete
  14. makan makan jgn tak makan sebelum anda tak dibenarkan makan best2 selama 44 hari..wahaha

    ReplyDelete
  15. hahha skrngla opportunity nak bantai aje apa yang nafsu tu nak...kehkehkehhh makannnn! XD

    ReplyDelete
  16. teman baru disini sambil klik2 iklan nuff. weee tahniah tunggu newborn yer,semoga semuanya baik2 saja nanti.Kiranya slim lar fiza ni time 9mth preggy baru 55kg.. takper makanlah bebanyak,baby teringin ler tu..

    ReplyDelete
  17. Assalam..
    Jaga2 bab makan tu...
    Iza dulu macam tu la, sampai naik ke 66kg dari 45kg. 3 pinggan sekali makan masih tak kenyang. Hasilnya, anak jadi besar 4.40kg, tak boleh nak keluar, akhirnya operate. Tapi kalau rasa punggung besar go on je. Harap semuanya selamat.

    ReplyDelete
  18. perghh nak masuk 9 bulan baru 55kg jel! ok la tu yunk..senang nak kuwus nanti hehehe

    ReplyDelete
  19. ok la tu,baru ade tenaga klu tetibe nak bersalin kan..

    ReplyDelete
  20. xpe..buat mase skang ni makan la byk2.. nnti bile time dh stat berpantang... dh takleh makan dah...mase tu dh stat dh nk kurus balik kan... anyway..selamat semuanye ye... semoga allah permudahkan segala2nye :)

    ReplyDelete
  21. kak, sy smpi skrg mkn pn tkbape nk selera sgt..msih memilih mknana..ada hri selera ada hri tk bapa selera..berbeza bnding yg dlu....hari2 selera :p

    ReplyDelete
  22. sy baru 7bln dh berat 77kg...risau betul...tapi makan tk benti2...

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive