Tahniah ELY ☺☺

Thursday, March 15, 2012

Acara laga perut ☺☺

Untuk kawanku, congrats on your new bundle of joy. Ely selamat delivery baby girl on 10 march 2012 @ Prince Court Medical Centre. Alhamdulillah...sepasang sudah. So sorry dear, aku tak sempat nak lawat ko kat spital. Teringin gak nak gi PCMC...hehehehe...

Gambar ihsan dari blog Tha

Alalalalala...tomeinya baby suci, sedapnya bau baby. Tak sabar plak nak tunggu baby keluar.


Aku cemburu tengok ko nok, muka tak macam orang baru lepas bersalin. Badan ko tak nampak sembap/bengkak erk...apa rahsianya?

Untuk sahabat alam mayakku AMIRAH (A to Z of Us)...apa cerita yer. Dah bersalin ker belum...senyap jer.

You Might Also Like

18 comments

  1. akk bila due nya? sy pon tk sbr jgk ni..tk sbr mau tgk baby lg..

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada sahabat anda
    anyway cute baby

    ReplyDelete
  3. huhuhu...tetibe rindu bau baby... :)

    ReplyDelete
  4. hurmm...ko pun dediam nak bersalin jugak...

    ReplyDelete
  5. tahniah ely.. xlama lg fiza pulak :-)

    ReplyDelete
  6. Hah? Baru lepas bersalin ke tu? Nmpk mcm tak bersalin je. Hahahah. Pakai seluar ke? Wahh!

    Anyway, congrats to ur fren!

    =D

    ReplyDelete
  7. alala bestnya ada baby, rasa teringinlah pulak hihi

    haalah kan, ely tu cun je, tak sembab pun =)

    ReplyDelete
  8. @MrS. F!zA: Akk due 3/5...tapi rasanya kluar awal. Tak sabar kan ☺☺

    ReplyDelete
  9. @:: Mrs.Eady ::: Insya'allah izwa, masamu akan tiba gak nanti.

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. @Pok Amai-Amai: Kan, mcm bukan lepas bersalin, pakai seluar lagi tu ☺☺

    ReplyDelete
  12. wah...comelnyer baby.. tarikh baby ni deliver sma dgn birthday lya la... tahniah buat kwn fiza:-)

    dan utk fiza..take care yer

    ReplyDelete
  13. congrats to ur fren fiza. wahh..rindu nye nk join acara laga perut..tp Has dah ada plan berlari sampai June..x leh peknen lg. KIV ;)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive