World of Babies Bangi MOVING OUT SALE

Tuesday, April 03, 2012


Kaki² shoping, sila sediakan duit ☺☺☺. Semalam dapat SMS dari WOB nih. Discounts up to 70% uols. Start from 1st - 15th April 2012. Price start from RM5.00 onwards. Murah tu ^_^.

Nota: Mood ke laut.

You Might Also Like

18 comments

  1. wahh dekat tu ngan umah..best2..
    tp nape dia wat time tak gaji T_T

    ReplyDelete
  2. waaa..let's start shopping..saya pun baru mula sikt beli brg kt baby baru..

    ReplyDelete
  3. ok diriku anggap je tak baca entry ni.. hehehe

    ReplyDelete
  4. depa nank pindah kat mana pulak???

    ReplyDelete
  5. dengkinyeeee jgn update sebarang sale sbb mood soping aku xhilang2.. duit aje yg takdek.. ciss

    ReplyDelete
  6. dulu masa ada baby, mmg aku teruja tgk sale mcm ni...

    ReplyDelete
  7. wah best ni... murah tu sampai diskaun 70 %..

    ReplyDelete
  8. dengan ngan umah fiza ye, wah sesuai sangat untuk 3rd baby fiza ni, shopping nnti tepek sini tau hehehe

    ReplyDelete
  9. wah..selamat bershopping smua..kalo dekat dgn lya..sure jangkit sama ni

    ReplyDelete
  10. Bestnyee fiza dah dekat tuuu, klau ada bb nie sakan sopink dik :-)

    ReplyDelete
  11. katne tu.. KL ke? Kalau kat Melaka leh la pergi..

    ReplyDelete
  12. ooo yeke... kena pergi ni dekat ngan rumah! ;)

    ReplyDelete
  13. alahai...kalau ada baby,syok la jugak nak shopping.ni,kawen pon tak lagi.hahaha

    ReplyDelete
  14. wah! kaki shpping neh!! 70% ok le tuu!!

    Salam kenal =)

    ReplyDelete
  15. kat mana alamat wob bangi ni?boleh bagi tak?

    ReplyDelete
  16. @Unknown: Alaaaa...alamat tak tau lah tapi dekat sek 7 Bandar baru bangi. Sederet ngan JPJ bangi.

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive