Blog Bersawang 2 Bulan, tapi tetap dapat BE...lalalalala...

Tuesday, June 12, 2012


Bukan satu, tapi 3 Buffered Earnings sedang seronok menari² kat blog nih. Puan blog senyum...tak perlu kata apa²...muahahahahaha...luv u Nuffnang ☺☺



Pelik gak kekadang. Bila update blog hari², BE malu² jer nak bertandang. Nak singgah sebijik pon amik masa. Tapi bila tak update berbulan²...hamik ko...sekali 3 ketul datang...sukanyaaaaaa...Rejeki orang baru dapat baby lah katakan ☺☺☺

You Might Also Like

23 comments

  1. ye aku lah orang tu...tahun ni langsugn takde BE,,,,aku sangat sedih

    ReplyDelete
  2. kompem memang rezeki baby baru..huhu

    ReplyDelete
  3. wahh tahniah fiza, aju yang hupdate giler babas ni pon dah berbulan tak dapat BE

    ReplyDelete
  4. mak sentapppp nak!

    *lari balik kampung....>_<

    ReplyDelete
  5. Rezeki la tu...sy nie pyh tol nak lekat mende alah tu. Heee~

    ReplyDelete
  6. AAH.. REZEKI BABY LE TU.. :)

    ReplyDelete
  7. camne nk earning BE nie dear??xtau la nk letak iklan camne...huhu..sy bdk baru belajar :(

    ReplyDelete
  8. wah tahniah =)
    sy bru berblog bru dpt 1..
    sy dh follow awk =) follow sy blk ek =) tq
    http://nlylyn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. wahwee, kalau saya la mau kena warning dgn nuffy sbb blog tak aktif...alhamdulillah rezki :)

    ReplyDelete
  10. Assalam..
    Sebenarnya itulah rahsia nya untuk dapat BE.hehe...agak je la.
    Blog yang tak up date memang banyak dapat BE kerana pihak nuff mungkin tak nak bayar banyak2 pada blog yg aktif + ramai pembaca...

    ReplyDelete
  11. tahniah dik
    aah kebanyakan blog macam tuu , bila update selalu memang malassss sgt2 BE nak singgah .. bila x update tuu adee aje kan ..
    rejeki tuu ;)

    ReplyDelete
  12. wah bestnya, dah abis pantang ke ni?

    ReplyDelete
  13. ptt la lame tak nampak..da bersalin rupenye....tahniah sis.. ;)mesti sibuk penat dan sebagainye kan..takut plak.. =__=

    ReplyDelete
  14. rejeki..kita pon 3 be ngah running..tu yg rajin tetiba tu..hahha

    ReplyDelete
  15. wah,3 sekali dtg.bes nyer.selamat bekerja ye ..

    ReplyDelete
  16. Tahniah Puan Fiza. Kalau dah rezeki memang tak ke mana, kan?

    Moga rezeki Puan Fiza sekeluarga terus bertambah ya. Amin.

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive