Kembali Bersiaran...banyaknya habukkkkk....

Tuesday, June 12, 2012

Achummmmmmm...bersawang nya blog. Ada lagi ker pembaca nih. Iyerlah...agak lama terbiar. Banyak sarang labah² dah...ekekekekeke... 

Assalamua'laikum semua...rindu sama kamuuuuuu. Nak terjah rumah kamu semua. Nak baca citer² kamu yang best². Dah lama sangat tertinggal ketapi nih. Hari ni 1st day bekerja. Cukuplah 2 bulan cuti. Sampai² jer office trus check email...perghhhhhhh...empat ratus lebih inbox. Pastu buka blog lah kan, rindu ngan blog sendiri. 

Serabut kepala hotak pagi ni bila tengok meja berselerak. Sebelum cuti bersalin aritu kemas dah meja. Bila balik dari cuti...hamik ko...nak menjerit rasanya. Kalau dah amik barang/fail tu, pandai² lah letak kat tempat asalnya balik, ni tak...dah macam nak jadi KLCC gamaknya. Stationary apatah lagi, kosong box ni ha...alahaiiiiiiii...Tak sempat nak simpan barang dalam drawer. Sebaiknya, sebelum cuti simpan dulu barang²...kalau tak simpan macam ni lah jadinya, hilang ntah kemana. Banyakkkkkkkkkkk sangat nak citer nih. Tapi nak buat keja dulu. Yang paling penting...nak buat claim ni ha. Submit cepat, dapat lah cepat (^_^). 

Pssstttt...gambar anak bujang tu nanti mak tepek yer noks. Cari kabel HP tak jumpa plak. Tungguuuuuuu...☺☺☺

You Might Also Like

19 comments

  1. apakah nama anak bujangmu itu...hehehe

    ReplyDelete
  2. yeayyyy fiza dah kembali... hihii

    xsabar nk tgk baby yg bau wangi tu :-)

    ReplyDelete
  3. meh meh..jemput dtg umh saya meh... :)

    ReplyDelete
  4. akak!!!!!!!!! windu.. cpt ltk gmbr baby yer..

    ReplyDelete
  5. weeeee selamat kembali! saya rindu kamu ;-)

    biasalah bile balik dari cuti bersalin mmg semua kelam kabut..pernah rasai semua tu heheheee

    ya, cepat² up gambar si kecil tu..x sabar nak tgk!

    ReplyDelete
  6. welcome back!! cepat2 update. asyik Has je yg update hari2..hehhehe

    ReplyDelete
  7. yeahhh! selamat kembali ☺ windu nak baca celoteh kak fiza & teringin nak tgk anak bujang kat fiza sorang tu

    ReplyDelete
  8. Heee~ Cptnye ms berlalu. Jom kite start2 cite blk?

    =D

    ReplyDelete
  9. Fiza, welcome back! lama mcm ko cuti lebih 2 bulan. ekekekke

    ReplyDelete
  10. selamat kembali bekerja dan berblogging :)

    ReplyDelete
  11. hoyeahhh...kembali semula..
    ok xbr nak tgk baby kak fiza tue, cptlerr upload nti

    ReplyDelete
  12. WAH.. LAMA BENAR TAK UPDATE BLOG YE.. SELAMAT KEMBALI.. NANTI TARUKLAH GAMBAR ANAKNYA TU..

    ReplyDelete
  13. welkem back...!!selamat memeningkan kepala semula ye..hehe

    ReplyDelete
  14. Hai fiza mmmuaahh!! Rindu sama kamu jugak!! Bukan gmbr baby je nk tgk ni, gmbr mamanya jgn lupa heheheh

    ReplyDelete
  15. wahhh lame nyer menyepi..selamat berblog.. :)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive