Happy 3 Months Old QHALIF

Friday, July 13, 2012

Senyumanmu menawan...membuat hati ibu tertawan

Alhamdulillah...12 julai 2012 genaplah 3 bulan usia Qhalif si rambut pacak. Masih mendapat khasiat susu ibu sepenuhnya, syukur.


Perkembangan qhalif pon alhamdulillah. Sama jer sepeti bayi² lain yang seusia dengannya. Tanda² nak meniarap belum nampak lagi...tapi asyik nak mengiring ajer lah.

Qhalif adalah baby yang sangat baik *harus puji anak sendiri kan*. Tapi serious...anakku ini memang tak banyak ragam. Seolah² memahami ibu dia nih. Hanya nangis bila nak susu. Kalau tak der orang layan...dia bebel² lah sesorang. Bila dah penat dan tak der orang nak layan, tido lah dengan sendirinya. Ada gak kekadang meragam tapi jarang sangat. Memang sejak dalam pantang lagi sampai lah skang...memang senang nak jaga. 

Doa ibu smoga qhalif menjadi anak yang baik sentiasa dan membesar dengan sihat. Semoga niat ibu nak menyusukan Qhalif hingga 2 tahun di permudahkan olehNYA.

You Might Also Like

27 komen

  1. eeeiii geramnye dengan budak nie..tgklah ceria betul!

    happy 3rd months bday Qhalif ;-)

    ReplyDelete
  2. yey, aku pun tak sangka ni...9 bulan dah berjaya susukan iris dngan susu ibu...heppi for me

    ReplyDelete
  3. Yarabbi! Comelnya awak nie!!!!!!! Haih! Geram!

    ReplyDelete
  4. ya ampun geram gile aku tgk die beb.. dgn rambut pacaknye..hehehe..masa lahir, memang rambut die lebat gitu ye.. eeee..geram rase nak gomol jek pipi labuh tu..hehhee

    ReplyDelete
  5. bagusnya qhalif ni...senang nak jaga....

    ReplyDelete
  6. makin besar, rambut makin terpacak. mata makin bulat pandang orang. comel!

    ReplyDelete
  7. comelnya awak ni..rambut awak pun comel sgt tau. auntie amie sukaa...huhu...samala anak dara den tu fiza..baik ya amat, tak meragam pun, kenkadang je kalo lambat susu volume ada naik la, kalo dak tengok2 dah tido sendiri. sian plak. tp anak dara sorang tu masa pantang je ada penyakit susah nk tido. sekali terbaekkk..

    ReplyDelete
  8. wah..dah besar...rambut pacak..

    ReplyDelete
  9. alolo tembamnya dia, kalah baby Adam ni..hehe. Moga membesar sihat ya Qhalif.. :)

    ReplyDelete
  10. Besarrr dah kan, sekejappp je masa berlalu ekekek, comelll

    ReplyDelete
  11. Lebarnya senyuman dia!!geram je tengok...

    ReplyDelete
  12. Alahai fiza comelnyaaaa dia gerammmm sangat tau. semoga membesar sebagai juara ya qhalif.

    ReplyDelete
  13. alololorrr comel nyerrr
    senyuman tu membuatkan nak cium cium pipi tu...hehehee

    ReplyDelete
  14. membesar dgn sihat ya sayang qhalif :)
    comelnya dia..bam bam geram makcikyati tgk!

    ReplyDelete
  15. sekejap je kan anak2 ni membesar..

    semoga Qhalif menjadi anak yang soleh ya

    ReplyDelete
  16. WAH.. BUKAN MAIN CERIA LAGI SI QHALIF NI.. :)

    ReplyDelete
  17. Bagus Qhalif dr lahir dh x byk ragam.bby sy lpas 3 - 4 bln baru ok. Sblm tu memg mnduga gak la ms 3 bln prtama.tp alhamdulillah makin besar makin senang jaga

    ReplyDelete
  18. harini tgk lagi senyuman dier...masih gerammm!heee~

    ReplyDelete
  19. bolatnye mata ^^ rmbut trojan lak tu..cute2

    ReplyDelete
  20. senyuman dia, mata dia, mesti hendsome boy bila besar nti

    ReplyDelete
  21. amboi comey sungguh qhalif...eh sama nama dgn anak wani ejaan jer lain hihihi

    ReplyDelete
  22. rambut tegak, senyum lebar, mata bulat..geram tgk tau..

    ReplyDelete
  23. qhalif ni mcm alisha la ms kecik2 dulu... sng nak jaga.. xmeragam...

    comel je senyum... lebar :-)

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page