Jiwa Kacau...

Monday, July 30, 2012


Sebab pagi tadi anak jatuh katil. Tak sempat nak sambut, anak dara dah landing ke lantai...huhuhuhu...

Tengah siap² nak gi keja. Masa tu nak pakai tudung. Dari dalam cermin nampak lah qahirah memanjat katil. Bila dah panjat tu dia nak berdiri. Berdiri plak kat sisi katil. Badan tak balance. Sekali...kebabommmmm...jatuh ko. Masa dah tak balance tu aku meluru lah, tapi tak sempat dah nak sambut, dia dah jatuh.

Gelabah tak hingat lah. Kepala jatuh dulu. AKu kalau bab² kepala ni memang risau. Menangis tak hingatlah...tapi kejap jer lah. Aku tuam kepala ngan mulut ni ha. Tapi tak der plak nampak bengkak. Telinga nampak merah sket. Baru ni tadi call nursery sama ada anak dara tu ada muntah ker tak sebab kalau lepas anak jatuh pastu dia muntah² itu menunjukkan petanda yang kurang baik. Alhamdulillah...tak muntah. Memang tahan lasak anak dara ku itu.

Masih terbayang² kat mata nih macam mana qahirah jatuh...huhuhuhu...

You Might Also Like

13 komen

  1. Haishhh....tak pe. Qahirah kan supergirl. Kuat! Heee~

    =D

    ReplyDelete
  2. alahai kesianya dia... mudahan tiada apa yg berlaku...
    anak2 dara zie pun kepala keras2 jugak terhatuk jatuh emm macam2 lagi... bila bergaduh siap hantuk kepala lagi.. huhu kita tengok pun takut...

    ReplyDelete
  3. lor.... jatuh????

    sian nye.

    salam singgah n follow blog awk

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah Qahirah ok. Mungkin dia akan serik sikit lepas ni. :)

    ReplyDelete
  5. uiii..lega qaira tak muntah..risau kan kalo anak jatuh..risau gila okeh!..nanti ko cek2 la lagi kepala si qaira kut2 ada bengkak ke lebam ke..sian dia..huhu..

    ReplyDelete
  6. aduhh
    insyaallahh dik x jadi perkara yg lebih buruk .. huhuh
    memang risau

    ReplyDelete
  7. klau xde muntah2 tu x perlu nak risau sgt. anak KA pown pernah jatuh dari tingkap lagi waktu kecik2 sebb lasak... mujur xde apa2. But next time kena hati2 ye!. salam kenal dari KA n dah follow u 609

    ReplyDelete
  8. dia jadi supergirl hr ni...tp mmg anak klu jth kat kepala tu tkt....minta simpang jd apa2

    ReplyDelete
  9. Aduiyaii wat terjun tiruk plak ye qahirah, moga xde apa2 la hndknya, budak2 nak membesar gitulah kan fiza

    ReplyDelete
  10. siannya... alisha pun byk kali jatuh katil ms kecik dulu... risau xhengat dibuatnya... rs jantung berhenti sekejap...

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page