PARENTS Nowadays...

Thursday, July 19, 2012


Renung-renungkan.

Note: Peringatan untuk diri sendiri juga.

You Might Also Like

21 komen

  1. amie kan kalo bc benda2 camni memang rasa cam nak benttiiii keje je tau. rasa cam kesian kat anak2. ermm..taktau nak kata tp sungguhnya betul....

    ReplyDelete
  2. kena bagi masa betul2 untuk anak2 :)

    ReplyDelete
  3. alamak, terinsaf sekejap, kekadang kita suka bagi alasan bz keja kan

    tq share ye darl, kena ambik buat peringatan ni =)

    ReplyDelete
  4. Ya Allah betullah fiza, balik umah duk komplen anak2 bising kalau diorg duk bergaduh sesama sendiri, okey perkongsian yang baik ni fiza, untuk muhasabah diri menjadi good parents kan Insyaallah, terus tingat kat anak2 ;)

    ReplyDelete
  5. Fiza...peringat untuk ida jugak nie...betul la kdg baru jer bersama anak dah rasa letih ...aduh rasa bersalah pun ada ...insaf2....huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. kena bagi masa betul2 untuk anak2 :) untuk renungan bersama...

    ReplyDelete
  7. wah bagus ni. peringatan untuk saya juga..;D

    ReplyDelete
  8. take note utk sy jgk, wpun belum ada anak ag

    ReplyDelete
  9. Macam toing toing kena kt batang idung ni...huhuhu...thanks dor sharing fiza

    ReplyDelete
  10. parent yg busy mmg selalu mcm tu...sebaiknya lebihkan masa dgn anak2..peringatan tuk diri wani juga :)

    ReplyDelete
  11. dunia akhir zaman kan beb..sume sibuk kejar hal dunia, sampai anak2 terabai..aaaa...reminder to myself...

    slmt berpuasa beb:)

    ReplyDelete
  12. alamak terasa pulak ... betoiler tu.. akak memang selalu gitu beli mainan lepaihtu tak main ngan diaorang... lepaihtu yang paling malang marah pulak kalau sepah2kan pulak.... isyh...

    ReplyDelete
  13. ya Allah...betul sgt2...huhu...terus insaf rasa nak balik sekarang cium anak2 aku sekarang...

    ReplyDelete
  14. mudahan kita tak macamtu, sama2 panjatkan doa kepadaNya mudahan kita dapat bersama anak2

    ReplyDelete
  15. betul la fiza , ramai yg macam ni skrg kan , semoga kita dijauhkan dari sikap mcm ni terhadap anak2 ;)

    ReplyDelete
  16. peringatan utk sy jugak ni.. Thanks :-)

    ReplyDelete
  17. terima kasih untuk peringatan ini... :)

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page