Poney Warehouse Sale

Monday, July 30, 2012


Date

1-8 Aug 2012

Time

10am – 7pm

Location (603 8943 8380)

13-1 Jalan SP 2/7
Seksyen 2
Taman Serdang Perdana
43300 Seri Kembangan
(Beside South City Plaza)

Note: Nak gi ke tak nak...nak gi ke tak nak...hurmmmm...

You Might Also Like

15 komen

  1. dekat sgt dengan ofis wina nie!!

    ReplyDelete
  2. bestnya, tapi mesti ramai gila org kan

    lgpun selalu kalau warehouse ni byk baju baby, tak sesuai dah untuk saya, tapi untuk fiza confirm hehe

    ReplyDelete
  3. Salam, blogwalking.Follow u. Follow me back ya :-)

    Jemput join GA di blog saya.
    http://mama-iloveu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Macam nak gie, tp bila kenangkan cocer panas ya rabbi..malas ler pulok

    ReplyDelete
  5. baik ko gi nokkk...bebaju poney cecomellll

    ReplyDelete
  6. wee..menarik ni.. masa ni la nk membeli

    ReplyDelete
  7. WAH.. DAH BOLEH MEMBORONG.. :)

    ReplyDelete
  8. Jualan gudang mesti murah kan...p la fiza...hihihi

    ReplyDelete
  9. apakata bila gi bagi review? berbaloi ke tak? dekat je dgn rumah mirah ni. Tp sebenarnya baju2 anak2 semua dah beli, saje je gatal tangan nak pergi juga hihi..

    Tp ingat thn 2010 dulu pergi mmg berbaloi.

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page