Wordless Wednesday # 20: Saya suka main Bedak

Wednesday, July 04, 2012


Hari² saya main bedak

Note: Apsal bebudak suka main bedak erk? Bukan kat seluruh badan dibedaknya...lantai pon sama gak kena bedak...hurmmmmm...Nak marah pon tak jadi bila tgk muka anak dah macam ju-on...hehehehe...

You Might Also Like

20 komen

  1. Ololololo...comel tol anak dara sorang ni.

    ReplyDelete
  2. ERM.. HABISLAH BEDAK TAK SAMPAI SEBULAN.. :)

    ReplyDelete
  3. ahahahahhh 'toys' kegemaran kanak² sedunia nih..

    ReplyDelete
  4. budak2 ngan bedak mmg xleh dipisahkan..budak=bedak..sama kan? hahaha..

    ReplyDelete
  5. heheh...comel nyer dier... :P

    ReplyDelete
  6. hhahahh macam alisha gak nih... main bedak hbs serumah...

    ReplyDelete
  7. itulah aku pun pelik..so far airell suke main bedak...danial aku tak ingatlaa pulok.. tapi aku rase kan, sbb bedak tu mcm lembut gitu, bile tabur licin jek...sukelaa derang..hehehe

    ReplyDelete
  8. eh beb... petua utk migrain tu pegaga blend kan dgn buah lai.. buah lai bape byk, pegaga bape byk? tak kesah bape byk ek? asal dpt utk minum segelas gitu laa ye? pastu minum bape kali sehari?

    aku pun nak try jugak laa...
    eh nanti email aku laa psl petua ni..heheh..email aku ade kat tepi blog:)

    ReplyDelete
  9. @Dee: Iyer lah kak, baru saya perasan...hehehehe...

    ReplyDelete
  10. budak2 mmg suka main bedak, kalau dah tumpah ke lantai, walau dah lap, tetap licin lantai tu...huhu...

    ReplyDelete
  11. @IntaNBerliaN: Bley lawan main bedak nih nanti.

    ReplyDelete
  12. @maya amir: Tu lah kan, dah lah lembut...pastu wangi. Bila dah tepek kat muka tgk plak kat cermin sambil tersengih².

    ReplyDelete
  13. ekekek sabor aje
    akk rasa sbb mereka kan selalu perhatikan kita pakai bedak .. cantikk sooo mereka nak cuba ;)

    ReplyDelete
  14. entah la kan, masa kecik2 dulu suke jugak sbb wangi kan....akal pon sikit je masa tu..kiki :)

    ReplyDelete
  15. abb asyik tgk ibu ja pakai bedak, mana boleh ..jeles

    ReplyDelete
  16. sebab tu yg paling happening..bila main kesannya cepat...hahahahhaa cuba kasi main watercolor...sama jek tempat yg derang tenyeh...akekekkeke

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page