Dah Apply ker? Berapa Hari?

Friday, August 03, 2012


Apply cuti raya lah, cuti apa lagi. Kamu semua dah apply ker? Berapa hari? Erk...sibuk plak mak jemah ni kan, nak tanya cuti orang, busy body betul...hahahahaha...saja jer.

Aku amik cuti 4 hari. Sebelum dan selepas. Macam lah kampung ko jauh sangat nak cuti lelama kan. Kampung pandan jer pun...ahaks...Bukan apa, hari jumaat tu Nursery dah tutup lah. Aku budget nak amik 3 hari tu jer, tapi nak buat macam mana. Tak kan nak bawak anak² gi office ko. Dah lah anak dara aku tu super duper active...no..no..no...nak tak nak terpaksa lah amik.

Macam tu lah klo dah hantar anak ke nursery. Kalau nursery tutup seminggu, ibunya pon kena cuti seminggu gak. Kalau tutup sebulan? Takkan ko nak cuti sebulan gak, cari nursery lain lah jawabnya...muahahahaha...

You Might Also Like

15 komen

  1. bestnyer dh apply..sy dkt2 nk raya br apply..senang sgt aply psl suma kengkwn non-muslim..:-)

    ReplyDelete
  2. 3 - 4 hari kot cuti KA

    ReplyDelete
  3. saya ambil cuti 2 hari saja.. :)

    ReplyDelete
  4. sy apply 22,23,24,27..

    17hb tu bese comp bg halfday...tp mungkin nak ponteng..hahahaha

    ReplyDelete
  5. amek bg ckup seminggu sama dgn budak sekolah, 2 hari je, ag dua hari dpt cuti free..xyah apply

    ReplyDelete
  6. teringat plak masa keja dulu.. sibuk apply cuti nak raya. x blh krg seminggu lak tu.. yelah kg kan jauh

    ReplyDelete
  7. boss kata teman tak payah apply cuti..*wink*
    mahap ye lama tak menyinggah..bizi!

    ReplyDelete
  8. kita tak yah apply pun..hari2 dah cuti pun..hihi

    ReplyDelete
  9. 3 ari je. cuti paksa kaedahnya dah sape lagi nak hadap keje sume orang na cuti seminggu kan...yg penting daku nak beraya kat kampung haku jugak tahun ni. !! tak kira!! Takbir!! hehehe

    ReplyDelete
  10. hehe lucu..btw selamat bercuti raya ye nanti :)

    ReplyDelete
  11. ye la kena pikirkan jugak tu yer...

    ReplyDelete
  12. sy hubby lah kene apply.. tp sminggu lah cuti sbb ada kenduri kawen :-)

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page