RAIHAN...

Friday, August 03, 2012


Layan betul pepagi nih bila dengar lagu² Raihan secara live di HOT fm. Sapa yang tak kenal kumpulan nasyid Raihan nih. Bukan orang dewasa jer...budak kecik pon kenal dan suka dengan lagu² Raihan. Kumpulan nasyid yang pernah menggegarkan Malaysia satu ketika dulu. Raihan merupakan perintis kepada irama nasyid dan selepas kewujudannya banyak kumpulan nasyid yang muncul bagaikan cendawan tumbuh.

Lagu² Raihan memang the best lah. Lagu-lagu seperti Puji-Pujian, Iman Mutiara dan Syukur telah membawa Raihan ke mercu populariti dan mencatatkan rekod penjualan album tertinggi di Malaysia. Bukan tu jer, ada yang menerima hidayah lepas dengar lagu² Raihan nih. Alhamdulillah...

Nota: Sambil taip sambil dengar nasyid Raihan. Nak cari CD Raihan lah.

You Might Also Like

14 comments

  1. bestnya, kat ofis ni tak dpt Hotfm

    macam dah lama tak dgr lagu raihan =)

    ReplyDelete
  2. MMG BEH LAH LAGU DIA..HEHEHEH

    ReplyDelete
  3. aah lahh dah lama x dgr lagu dari mereka kan ..
    hurmmm suke jugak akk nie ;)

    ReplyDelete
  4. Memang best lagu2 Raihan ni. Catchy je.. Nak cari CD Raihan jugak le..

    ReplyDelete
  5. lagu2 raihan mmg best..dulu2 seronok, byk kumpulan nasyid..meriah..la ni dah kurang

    ReplyDelete
  6. dapat dengar satu lagu je td masa drive..
    lagu2 kumpulan raihan ni tak pernah jemu di dengar.suka sgt.

    ReplyDelete
  7. Dengar gak kejap td fiza, mmg best kan, syahdu dan menginsafkan

    ReplyDelete
  8. kecik2 dulu mmg minat kumpulan raihan ni...nasyid2 dia best

    ReplyDelete
  9. salam kenalan ;)
    nama anak kita sama la..tp ejaan je beza ;)

    ReplyDelete
  10. lagu2 raihan ni smeuanya best2 :-)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive