Black Feat Malique

Wednesday, September 19, 2012


Ok...dalam entry saya pasal lagu Teman Pengganti ni rupanya mengundang beberapa persoalan. Ada beberapa kawan kita yang tak tahu siapa yang nyanyi lagu nih.



Lagu ni adalah nyanyian dari Black Mentor dan Malique. Saya nak download video clip dalam entry nih tak boleh sebab YouTube dah kena blocked.


Itulah dia penyanyinya. Ok...apalagi, gi search dan dengar lagu nih. Memang best tau...tapi bagi saya yang mendengarnya lah >_<. Tapi kalau kamu yang mendengarnya dan merasakan lagu ni tak best, itu pendapat masing². Iyerlah...citarasa kita kan berbeza.

Note: Haaa...dah keluar dah lagu nih. Macam tau2 jer saya tengah buat entry pasal lagu nih...ahaks...



You Might Also Like

12 comments

  1. aku pun tak pernah dgr nok...huhu...

    ReplyDelete
  2. lagu nie memg best kak, menusuk ke tulang hitam uhuhuhu

    ReplyDelete
  3. mula2 xtau gak pasal lagu ni dan penyanyinya... tapi, setiap ari duk dgr henpon adik berbunyi lagu nie... sampai rasa nak tau sape yg nyanyi...liriknya pon ok je..

    ReplyDelete
  4. suara black memukau giler kan

    ai pun suka lagu ni

    sebab dia BEST...

    hehehe

    ReplyDelete
  5. karang nak search kat youtube lah

    mmg tertinggal ketapi betullah, byk lagu tak tau skrg ni

    ReplyDelete
  6. lirik lagu ni ms 1st time dgr..menusuk kalbu...mendalam maksud nye kan. tiap kali dgr mmg tersentuh dihati.

    ReplyDelete
  7. iyerlah tgh dgr lagu ni ....
    liriknya menusuk hati ..
    dgr khabar malique tu sakitkan...

    ReplyDelete
  8. oo yeke... sy pun xtau gak sebenrnya.. hehe

    ReplyDelete
  9. Aju pon minat gilok lagi ni fiza, suara black tu memukau kan :)

    ReplyDelete
  10. samalah..bab2 lagu mmg dh lama tertinggal blkg...anak2 jer la yg dok reti..

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive