Psstttt...BLOGGER POPULAR tu Follow Blog Saya lah!!!

Wednesday, September 26, 2012



Nampak tak...nampak tak...sapa tu? Vavavava...vangga ker nak eksyen nih? Hahahaha...Tak bangga dan tak eksyen pon. Cuma rasa satu penghargaan bila BEN ASHAARI yang pengikutnya berpuluh ribu tu sudi follow blog suka suki saya yang tak seberapa nih. 

Terima Kasih BEN ASHAARI dan buat kamu...kamu...dan kamu² semua yang sudi jadi pengikut blog ni tak kira yang lama mahu pon yang baru. Kalau boleh nak sebut nama² kamu semua. Tapi kan...kalau boleh tinggalkan lah link tu. Ni ada yg follow tapi tak letak link. Macam mana tu? Nak jejak balik pon tak boleh.

Penting ker follower ramai ni? Nak follow...follow lah, tak nak...sudahlah. Tak kisah pon. Tak der paksaan. Bagi saya follower ramai tu adalah satu bonus. Kalau follower ramai, tapi bila up entry, yang komen nya beberapa kerat jer. Tak best gak kan. Kalau boleh tak nak lah macam tu. Follow dan komen...kan bagus. Tak nak lah 'Touch and Go'. Follow jer...pastu tak nak amik tahu dah. Jadilah pengikut dan tukang komen yg setia (Peringatan untuk diri sendiri gak nih). Cewahhhh...harapan tinggi melangit tu noks. Ko ingat ko bajet retis...nak pengikut setia...ekekekeke...

Note: Kalau kamu komen kat blog saya, baru saya komen kat blog kamu pula...boleh mcm tu?..hahaha...saya tak macam tu tau. Komen pon penting gak. Dari komen lah kita dapat menjalin ikatan sahabat dialam maya nih. Betul tak >_<.





You Might Also Like

26 comments

  1. betol tu..stuju...td pun abg ben bru je polow blog sy..excited seh...hihi..yg pting pmbaca setia :)

    ReplyDelete
  2. tahniah kak..kena lebih semangat berblogging ni

    ReplyDelete
  3. Wahhh..bestnya..ni mesti fiza rajin komen kat blog dia..sampai dia jadik follower fiza lak..tahniah!

    ReplyDelete
  4. betul tu sis. follower ramai mcmana sekalipun, tapi kalau tang komen, berapa kerat la sgt kan. saya pulak jenis, kalau dh follow blog org tu, saya akan tinggalkan komen (akan diupayakan if x bz). barulah bole jadi kawan yg setia di alam maya kan :)

    ReplyDelete
  5. izwa tibai je komen kat semua blog yg ade kat dashboard..kekekekeke...kalo rajin semua ku komennnn :)

    ReplyDelete
  6. hehe.. seronok kann.. :P

    kita pun dia follow gak..

    ReplyDelete
  7. wah wah wahhh bestnye!

    hurmmm saya pun sama mcm kak fiza...xde paksaan & ikhlas berblogging ;-)

    ReplyDelete
  8. btl tu kak.mmg ada sesetgh tu klu kite x drop komen kat blog die,xde la die dtg kat blog kite..tau je..tp mls nk ambil port sgt..

    untung la b.a follow da.hihi..blog sy die x follow pun..x menepati kriteria utk die follow kot??hihi

    ReplyDelete
  9. ek..almk..name pnh mcm x bese dgr.die benti spnb bl ek.sy msk spnb thn 2009.eceh..kne jd org tgh plk ye.hihi..

    ReplyDelete
  10. wahhhh...... mesti ade yg menarik hati ben kan...

    haruslah komen, dah org komen kat blog ktkan...

    ReplyDelete
  11. sy pun blogger fofular jgak..now dh follow kat sini.. hehe *salam kenal*

    ReplyDelete
  12. Beruntungnya... bukan semua org dapat B.A jadi follower..

    ReplyDelete
  13. waaahhhhh!!! congrats! bestnya bila org yg famous follow kita :)

    Takpe...berakit2 ke hulu...nantia pengikut setia datang kendian.

    ReplyDelete
  14. InsyaAllah akn jadi sehebat en ben hehehe

    ReplyDelete
  15. Nice Post. This is really very good article. I am really apreciated to share it with us. Thanks!!

    ReplyDelete
  16. sebelah ben shaari tu gambar sy la..hehe

    ReplyDelete
  17. a'aa betoi.. dpt jalinkan persahabatan.. selalu singgah n selalu komen, kita akn jd cpt mesra :-)

    ReplyDelete
  18. assalamualaikum fiza....seronok nyer en.ben dah jadi follower yer...:)

    ReplyDelete
  19. Ηello theгe! Do you use Twіtter? I'd like to follow you if that would be ok. I'm dеfinitely enjoying уour blοg anԁ looκ forωard
    to new posts.

    http://wwω.rottеntomаtoeѕ.
    com/usег/id/939914849
    Feel free to surf my web-site ... TENS Unit

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive