Ramai yang tak suka!!!

Thursday, September 20, 2012


Tak suka dengan Dashboard baru kat blog ni lah. 



Start pagi nih dah bertukar. Nak setting yang lama dah tak boleh lagi...huhuhu...Tak suka lah. Ramai gak blogger yang complain. Terkial-kial gak lah memula. Biasalah, benda baru. Memula memang tak biasa. Tapi lama² ok lah kot. Redho jer lah walaupon tak suka.

Note: Lagi suka dashboard yang lama.




You Might Also Like

21 komen

  1. wa suka...sbb ia memudahkan.. hehe.. yg lama tu sbnarnya ada had limit meh.. yg baru nieh laju skit.. ^_^

    ReplyDelete
  2. sama jugak..dashboard lama mcm lagi senang kan..huhu

    ReplyDelete
  3. lama2 nti akan suka dengan sendirinya;=)

    ReplyDelete
  4. eyqa baru online . bila on blog , tengok dahsboard dah cenggitu . argghhh ! tak suka tak suka !

    ReplyDelete
  5. eh awat zaila punya dah lama tukar? tapi hak baru ni lagi best..mula2 memang terkial2 tapi lama2 biasalah tu..lagi efisien nak tgk visitor kita..

    ReplyDelete
  6. dashboard blog sy takde jadi gitu lagi.. tengok2 nnti btukar pening juga..huhu.

    ReplyDelete
  7. DAH LAMA-LAMA NANTI BIASALAH TU..

    ReplyDelete
  8. Eh betul ke dah berubah?alamak nak kena check ni. tq fiza!

    ReplyDelete
  9. sy pon xsuka..dok tercari cari lgi ni.bnyk kene explore ni..

    ReplyDelete
  10. agak musykil bila ramai yg baru bertukar, sy punya dashboard nie dh hampir 3 bulan dh bertukar mcm nie. mula2 tue tensen jgk sbb susahkan, tp skrg dh ok dh..lg mudah. cuma spam msj kena selalu check sbb hidden

    ReplyDelete
  11. nak wat camner, layan ajelah ye fiza

    ReplyDelete
  12. ade lagi baru dan terkini ker??? sy punyer baru jugak.. xde pulak rupe ini...

    ReplyDelete
  13. kan..xde choice pk nk kmbli dashbod lme..

    ReplyDelete
  14. benda baru kan dik
    memang pening
    akk x habis layie pening nyee ;)

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page