Rezeki Hari ini....

Monday, September 10, 2012



Alhamdulillah...cek kedua dari NUFFNANG dah selamat sampai. Rupanya hari jumaat tu dah ada. Tapi receptionist tak sempat nak bagi. Tak per...tak marah pon...hehehe..

Syukur...sebab ada BE tengah running. Yang tu tak tau plak bila bley cash out. Kena tunggu cecah tiga angka dulu. Nak kena tunggu berbulan² gak tu baru bley cecah amout yg dikehendaki.

THANK YOU NUFFNANG!!!!! Sudilah bagi saya Buffered Earning lagi yer ^_^

Note: Duit belanja dikala nak tunggu gaji hujung bulan nih...ahaks...




You Might Also Like

16 komen

  1. sobsobsob..dah lame takde BE :( btw alhamdulillah rezeki akak tgh bulan ni kann :)

    ReplyDelete
  2. best tu...Has baru ada RM 30.25 :)

    ReplyDelete
  3. untunglah...tahun ni aku langsung takde BE...tak taulah dimanakah silapnya

    ReplyDelete
  4. Kakcik dah tak tahu nak tengok BE sejak nuffnang berwajah baru ni. :(

    ReplyDelete
  5. wow!!! banyaknya!
    tahniah sis. rezeki di bln Syawal :)

    ReplyDelete
  6. wahh 3 angka, kalo akak semput nak dapat tu dlm masa bulan2 huhu..btw tahniah n alhamdulillah.. :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah fiza, be dah lama merajuk dah 7 bulan tak dtg2 huhu

    ReplyDelete
  8. SAYA MASIH MENGUMPUL LAGI.. BIAR BANYAK SIKIT.. :)

    ReplyDelete
  9. bestnya....tahniah ye...
    saya ada gak income nuffnang tapi hanya dua angka depan jer serupa kat cheque awak tu...huhu

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page