Tahniah QHALIF

Wednesday, September 05, 2012


Tahniah sebab dah pandai meniarap (^_^)


Excited mak noks. Masa tengah leka nengok bebudak main mercun kat balconi tu, tengok² si qhalif dah selamat meniarap. Alahaiiii...sukanya ibu. Sebelum ni asyik mengiring jer, ntah bila nak meniarap pon tak tau. Finally...di usia 4 Bulan 23 Hari Qhalif dah boleh meniarap.

Ya! allah...rambut anak haku, kembang setaman (^_^).

Macam ni lah bila dah jadi ibu. Sentiasa akan rasa excited bila anak dah pandai buat sesuatu yang baru.Even anak dak 3...excited tu masih ada. Memang tak bosan kalau bercerita pasal anak.

Bila dah lahir..tak sabar nak tengok dia meniarap
Bila dah meniarap..tak sabar nak tengok dia berjalan
Bila dah berjalan..tak sabar nak tengok dia bercakap
Bila dah bercakap..kita plak tak larat nak melayan segala pertanyaan

Betul tak? Betul kan. Tapi kita kena ingat. Setiap development anak adalah berlainan. Jangan terasa bila anak orang tu lebih advance dari anak kita. Jangan nak bezakan anak kita dengan anak orang lain sebab setiap anak tu adalah unik.

Note: Tak sabar nak balik umah. Hari² rindu ngan anak² ^_^




You Might Also Like

19 comments

  1. clap clap clap.. hoyey pasni merangkak/ mengesot plak.

    weh bila anak dh besar rasa nak baby plak kan kan kan kannnnnnn

    ReplyDelete
  2. adui.. x pernah lagi tgk si qhalif ni, suka betul tengok rambut dia tu.. meriah gitu!

    ReplyDelete
  3. Salam Fiza
    wah qaliff
    pandai dah dia berikan responds ya.cerdik Qalif ni

    ReplyDelete
  4. Alahai! cutenya...qhalif dah pandai meniarap ya...lebat betul rambutnya..

    ReplyDelete
  5. betul u setuju dengan u..kadang2 kita update development dia utk rujukan ke-4, 5, 6 kan mana tau kan masa tu terlupa..hehehe

    mereka pengubat hati kita kan...anyway congratulations n happy for u too...

    ReplyDelete
  6. haah lebat rambut dia..tomey sangat..cakk :)

    ReplyDelete
  7. syioknya kalau ada anak sendiri kan... bestnyaaa

    ReplyDelete
  8. ANAK SAYA BARU 2 BULAN, TAPI DAH BEBERAPA KALI DIA MENIARAP SENDIRI..

    ReplyDelete
  9. memang gituler kita ...
    selalu terapkan dalam diri yang anak kita tak sama ngan anak orang lain.. tapi kadang2tu tengok anak orang lebih sikit sayu gak rasa hati...

    ReplyDelete
  10. chaiyok qhalif! dah nerap pasni merangkak la...best kan jadik mak orang.pastu bila time dorang buat hal, rasa cam nak masukkan sorang2 dalam perut balik..hehe

    ReplyDelete
  11. Assalam..
    Cepatnya masa berlalu..Fuyoo, rambutnya.
    Anak saya, rambut masih sikit. Kadang2 nampak macam lelaki..

    ReplyDelete
  12. rambut dia, hebatnya kak..
    dh boleh wat rambut pacak2 tue hehehehe

    ReplyDelete
  13. tahniah qhalif...wah rambut dia kembang setaman la hehehe

    ReplyDelete
  14. alor2 ... comellnya qalifff ..
    tahniah juga dari aunty ! .. ;)

    ReplyDelete
  15. hehehe nmpk cun pulak rambut Qhaliff gitu.. hehehe

    ReplyDelete
  16. Tahniah qhalif!! Good boy!! Hihi.. Betul kan fiza, hari2 x sabar nk balik tgk anak2

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive