Tolonglah Buang!!

Thursday, September 06, 2012


Buang Verification Word ni ha.


Masih ada lagi blogger yang pakai benda nih. Sekali dua kali taip...bley lah mak sabar noks. Tapi kalau dah berkali² taip ayat yang sama dan masih tak lepas² gak...naik hangin gak kan. Dari 'teruja' nak komen, trus jadi 'tersakit hati'. Maka tangan ni pon cepat lah gi tekan button 'X' kat atas tu.

Minta tolong sangat²...buanglah verification word tu yer. 'Saya bukan Robot' tau...ahaks...



You Might Also Like

20 komen

  1. betul tu , sy klau sekali masuk xlepas .. terus x ..

    ReplyDelete
  2. Adeeii! Mmg x suka kalau blog yg ada mcm nie..tp certain2 blogger dh kenal lama n terpaksa la redha..:)

    ReplyDelete
  3. kehkehkeh...same la kiter kak...lelama hangin gak jari ni nak tekan!last last X je la senang.. :)

    ReplyDelete
  4. sama..
    menci betul.
    sedap2 nak komen terus malas nak komen hahaha

    eh blogku ada ke verification ni..
    tak prasan plak :)

    ReplyDelete
  5. ramai blogger yg dh komen sal nie, naik tensen rasa kalo ada word nie, last2 xde nak komen apa2, asyik error je..

    ReplyDelete
  6. kehkeh...
    diorang tak perasan kot....

    ReplyDelete
  7. hehehehhe tu la naik angin dengan bedalah tu belum lagi tulisan bluryg keluar,,gegege

    ReplyDelete
  8. kurang gemar jugak benda nih hurmmmmm


    eh, saya tak de kan kan kan? hehehee

    ReplyDelete
  9. yelahhh... sampai sakit mata nak kesan ayat2 tu.. kalau lepas xpa juga.. ni sampai bekali2 bikin buang masa je..

    tak tinggal jejak, kang mejok plak.. hahaha.. harap mereka boleh alert benda2 ni

    ReplyDelete
  10. SAYA PON TAK SUKA.. DAH "SOUND" SORANG MEMBER SAYA. DIA PUN DAH BUANG.. :)

    ReplyDelete
  11. aah, betullll...susah nya nak masukkan verification tu.susahhhh smp kena X. huhu..terpaksa

    ReplyDelete
  12. salam fiza.Betul tu kdg2 payah nooo nk baca huruf2/nombor2 yg kena kita taip..mata akak dah la rabun.hikhik

    ReplyDelete
  13. sayapun dulu tak pandai sekarang dah takder.... kuang.. kuang...

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum fiza...betul tu kekadang dah malas nak masuk n tinggalkan komen...harap kekawan kita dpt hilangkannya...:)

    ReplyDelete
  15. ni jugak mslah bg saya bila nak tinggal jejak....tindakan yg sama akn saya buat iaitu tekan 'x' sebab ati suka sakit lor...!!

    ReplyDelete
  16. Betul tue fiza...kalau blog tue ada word malas betul nak komen...

    ReplyDelete
  17. blog has x de kan? mmg potong stim la

    ReplyDelete
  18. a'aa tu bila ada VW mmg susah nk komen kan..

    ReplyDelete
  19. susah gak ada VW ni...sabo jer la

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page