Duit TABUNG Bertambah...nak TIPS Buffered Earnings???

Tuesday, October 23, 2012


Auto Published

Terima Kasih NUFFNANG, sebab sudi bagi 2 ketul Buffered Earnings. Harap² lama lah BE tu menari² kat blog saya ni yer. Dapatlah kumpul duit tabung tu banyak².


Saya pernah terbaca, kalau nak dapatkan Buffered Earnings ni, kena selalu update survey kat website nuffnang kita tu lah. Pergi jer kat Manage My Blogs tu...pastu update lah survey. Nak update sminggu skali ker nak update hari² ker, terpulang lah. Bagi saya...memang berkesan lah @_@. Sebab lepas cash out yang kedua aritu agak lama jugak BE menyepi. Lepas kerap update survey...trus melekat 2 BE. Apa² pon, itu suma bergantung pada rezeki kan.

Note: Terima kasih pada pengikut² baru yg sudi jadi pengikut blog caca merba nih. Mana yang tak tinggalkan link tu, please lah...saya tak boleh nak jejak kamu. Tolong lah tinggalkan link yer.


You Might Also Like

25 komen

  1. tahniah kak.. sy ni pun menari² lagi be.. mcm xbg sy tutup blog je..

    ReplyDelete
  2. Kalau macam tu, kakcik kena rajin update survey la... dah lama sangat blog kakcik kering BE...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah rezeki tu namanya..

    ReplyDelete
  4. Wow! Kencang menabung ya? Heheheheh...

    ReplyDelete
  5. as salam fiza...jln2 kat sini...

    ReplyDelete
  6. Tahniahhhhhhh! semoga rezeki terus bertambah yer..;)

    ReplyDelete
  7. as salam,

    alhamdulillah seronoknye dapat BE..mcm2 jenis BE yang kawan2 dapat :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah...rezeki anak namanya ni...

    ReplyDelete
  9. xtau nk wt mcmane.. kena godek2 ni ^^

    ReplyDelete
  10. tahniah fiza, seronoknya dpt BE baru, tahniah, aju dah lama tak dapat BE

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum fiza...bestkan kalau BF naik selalu...:)

    ReplyDelete
  12. lama tak jenguk enNuffy. ape cer la agaknya.

    ReplyDelete
  13. tahniah..aku sayang nak cash out lagi duit Nf ni..tunggu banyak sket lagi lah:P *mulalah tamak haloba*

    ReplyDelete
  14. SAMALAH.. B.E DI BLOG SAYA MUNCUL SEMULA SETELAH UPDATE SURVEY..

    ReplyDelete
  15. yea..bestnya dpt BE. saya baru 1st time dapat. tanx atas tips yang diberikan :)

    ReplyDelete
  16. Tahniah kak
    saya tak penah dpt be..huhu

    ReplyDelete
  17. Wah!! Murahnye rezeki..nak macam tu jugak..amin..thanks sbb kasi tips..

    #BaruNakBerjinak2DenganNuffnang..OrangLainDahLamaDahJoin..kuikui

    ReplyDelete
  18. InsaAllah saya pun http://agentopuphp.blogspot.com/

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page