TERJEBAK...Arghhhhhhh!!!!!!

Thursday, October 04, 2012


Terjebak sudah dengan:
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Frappuccino Caramel Starbucks. Arghhhhhhh...sedapnya...Lagi sedap dinikmati dalam cuaca panas...perghhhh...rasa macam nak gi drive trough. Dekat jer pon ngan office nih.

Note: Sekali sekala pekena boleh lah. Sebab boleh rabak poket dibuatnya.


You Might Also Like

32 comments

  1. waaahhh...geramnya. sangat geram dan jeles:P

    ReplyDelete
  2. Saya suka lattechino tu.....tp mo koyak poket klu selalu minum.....hehe

    ReplyDelete
  3. aku tak pernah beli air di setarbak..ni yang buat terliur ni..nak jugak merasa

    ReplyDelete
  4. arrrgghh... terliur sudah... hehe. :)

    ReplyDelete
  5. sedap eh? selalu beli chatime je..ok..nti nak cuba..

    ReplyDelete
  6. musim panas ni kalau dpt yg sejukkkk...nikmat!!!

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum fiza...wah kalau mcm ni kena cuba la nak tahu kesedapan nyer...:)

    ReplyDelete
  8. aduhh sedap nie ..
    pernah minum sekali dik ;)

    ReplyDelete
  9. Hi fiza...lma x maiblog ni...sedap yer?

    ReplyDelete
  10. Mieya tak pernah merasa starbuck nie. entah bila la agaknya boleh merasa

    ReplyDelete
  11. aku tak penah rasa ni & tak mungkin kot masuk stabak..heheh.. arjoo kureng suke tempat2 gitu..(ckp jeklah tadek duit..hahahah)

    ReplyDelete
  12. sedapnya fiza, kalau cuaca panas ni memang sedap menyedutnya hehehehe

    ReplyDelete
  13. wow..mmg kena sangat kala cuaca membahang ni...

    ReplyDelete
  14. brape RM...x brani pi sini sbb org kata mahal...tingin gak nak cuba klu sedap x kisah harga..

    ReplyDelete
  15. adussss.... mmg meremang tgk beb! mmg sedap sampai boleh jadi gilak kalu dok terliur tapi tak dapat. demmm.... mcm nak kena cari gak ni... adusla...

    ReplyDelete
  16. arrghhhh
    sedapnyaaa....
    ni yang kena pegi beli ni....
    :p

    ReplyDelete
  17. betul tu kak, sekali sekala xpe..kalo selalu mau rabak poket..kat sini ujan, so stkat nie xtergugat lagi hehehehe

    ReplyDelete
  18. uish... mmg pikir 10 kali la nak beli starbucks ni... walaupun saya peminat kopi...

    ReplyDelete
  19. sy pnh g sekali je starbucks ni.. tu pun sblm kawen, membe ajak.. dah kawen, hubby lak jenis xsk.. so, x g lah.. :-)

    ReplyDelete
  20. tak pernah minum.... macam sedapp jer...

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive