TRAINING Time!!!

Thursday, October 11, 2012


Auto Published






Assalamua'laikum semua. Selamat hari Khamis. Khamis malam jumaat uols...aaummmmm...hahaha...sengal!!!

Tika dan saat ini, saya berada dalam training room. Menimba dan menambah ilmu dialam pekerjaan...cewaahhh...Harap² facilitator tak membosankan lah. Kalau tak...confirmed ngantuks.

Saya training kat Solaris Dutamas. Ada sapa² yang kerja area² sini? Jom dating...hehehe...Trainig dua (2) hari uolss. Nampaknya bulan ni adalah bulan training untuk saya. Kalau budget training saya masih belum over budget, insya'allah hujung bulan ni training lagi. Kat Hotel plak uolss. Terbayang sudah makanan yang enak²...ahaksss...nak training ker nak makan...hahaha...

Note: Dengan ini, acara jalan² sambil komen berehat buat seketika. Next week saya terjah umah kamu yer. Tungguuuuuuu ^_^.


You Might Also Like

30 komen

  1. wah..sempat lagi berblogging ye sis.
    selamat menjalani latihan ya :)

    ReplyDelete
  2. Heee! jauh betul dr tmpt sy keje nie. klu tak, ley jumpe kan?

    ReplyDelete
  3. bestnyer training kat solaris... jauh gak dari sini..
    semoga dapat ilmu banyak2...

    ReplyDelete
  4. aku pun suke gi training kat hotel..makannye enak2 ye..hahaha

    ReplyDelete
  5. pergi la lunch wondermilk!
    best...jimat...cupcake pon leh layan beramai2 :)

    ReplyDelete
  6. wah..bestnya..ada training..hehehe..takpe..saya doakan agar fasilitator mempunyai nilai sense of humor yang tinggi.hehehe

    ReplyDelete
  7. takpe tak ur time, training ckup2 ye fiza:)

    ReplyDelete
  8. selamat ber training.. hehe...

    ReplyDelete
  9. selamat berkursus nok...

    amboi, ingat mkn je ye dia...ekekek...

    lagi berapa nak cecah target training point tu nok?

    ReplyDelete
  10. wah training kat solaris you, selamat berkursus ye

    ReplyDelete
  11. Training kt hotel plg best...best tang mkan..hehr

    ReplyDelete
  12. suka training.
    sbb keluar dari opis yg byk keje menimbun tu hihi
    tp skang training kt umah je la
    yang xpernah habis2 ni. :p

    ReplyDelete
  13. syok tu training kat hotel..teringat zaman kerja dulu training dekat kelab golf, asik makan sajork..best

    ReplyDelete
  14. Banyaknya training.. jauh jugak tempt tu dari rumah Amy :)

    ReplyDelete
  15. selamat ber training.

    sy balik rmh hari2 lalu solaris..hari2 mengadap jem jln duta tu hehe

    ReplyDelete
  16. tambah ilmu tingkatkan kualiti perkhidmatan...;)

    ReplyDelete
  17. slmt mendengar ye akak.. =) mkan2 jgn tak makan.. =)

    ReplyDelete
  18. training ni kdg best.kdg bosan.tp yg best bl trainung ni duit save!hhaha

    ReplyDelete
  19. All the best fiza...time kerja dulu selalu tranning kikiki

    ReplyDelete
  20. training dkt hotel lg best.. blh mkn best2.. :-)

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page