4th Maternity & Children Expo!!!

Tuesday, November 27, 2012



Date: 30 November - 2 December 2012
Time: 10.00 am - 9.00 pm
Venue: Mid Valley Excibition Centre (Hall 1, 2 & 3)

Buat ibu² dan bakal² ibu di luar sana, acara cukur poket sudah bermula. Gaji pon dah masuk kan. Jom serbu beramai². Sangat sesuai untuk bakal² ibu yang nak cari barang² baby, Memang rambang mata di buatnya. Kalau expo macam ni memang harganya bley tahan juga murahnya. Cuma kena sediakan duit yang mencukupi. Kalau ibu² yang nak pergi tu, better jangan bawa anak lah. Kesian kat bebudak sebab orang yang sangat ramai.


You Might Also Like

20 comments

  1. tq share info.
    boleh bgtau adik sy nih.

    ReplyDelete
  2. sy pun nk jd ibu tp kena cari bapaknye dulu hehehe :P

    ReplyDelete
  3. best juga ye..tp suami saya ni malas la nak pegi ke mid valley tu

    ReplyDelete
  4. macam besh ni,tapi nak g KL ni liat sket takut jem

    ReplyDelete
  5. aahh..tol tu..klu ekspo cm ni mmg rmai sgt org..bdk2 kecik la kesian..

    ReplyDelete
  6. kekeke acara cukur poket yg tak tahan tu

    mmg best, tapi yg tak tahan bersesak2 tulah nanti

    ReplyDelete
  7. dee xde baby..so, malaslah nak gi expo ni..hihihi...

    ReplyDelete
  8. kalau saya nampak barang baby, macam semua pun nak dibeli...semua nampak cute je...

    ReplyDelete
  9. patutla member yg de baby & preggy cuti nk g eksppo ni =) kalau sy pregy mesti turut sama..

    ReplyDelete
  10. ehhh.. ada expo? nak kena terjah ni.. last saturday gi kat Pureen Warehouse sale.. banyak lagi tk dapat cari.. leh terjah kali ni..

    ReplyDelete
  11. ujung tahun ni macam2 sale ada...hehe..soping time..

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum fiza...seronoknya kalau dpt pi kan..;)

    ReplyDelete
  13. Sepanjang preggy, tak pernah jejakkan kaki ke baby expo. sob2..

    ReplyDelete
  14. nsb baik jauh, xleh cukur poket... hihi

    ReplyDelete
  15. klu dekat maunya wani pergi juga ni kak hehe

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive