CINTA HATI Saya!!!

Thursday, November 08, 2012


Lebar btul si qhalif senyum..menampak kan gusi yg tak bergigi lagi tu...ekekeke...

1) Abang Kimi yang super sensitive
2) Kakak Qahirah yang super duper active dan kuat menggigit
3) Adik Qhalif yang baik

Mereka...cinta hati saya. Penguat semangat saya. Raja dan Puteri lawak yang selalu menceriakan hari² saya dikala saya sedang berduka dan bermuram durja. Kalah Maharaja Lawak Mega noks. Ibu sayang kamu ketat².

Note: Demam qhalif dah ok. Cuma batuk dan selsema masih ada lagi.


You Might Also Like

44 komen

  1. qhalif tu mmg suke sengih kak ye.. geram pulak tgk.. haihhh

    ReplyDelete
  2. cinta hati yang sentiasa membuatkan kita rasa bersemangat untuk hidup....

    ReplyDelete
  3. a'ah qhalif tue memg suka sengih la...hilang segala kusut bila tgk dia sengih..rasa mcm nak sengih jgk dkt dia hehehehe..sukala tue diapit kakak dan abg

    ReplyDelete
  4. rock sungguh rambut c comel qhalif tu HEHEHEHHE

    ReplyDelete
  5. yee merekalah segalanya

    bila nak marah tgk kan mereka hati jadi reda .. bila dlm sedih , cuba x nak nangis .. tapi bila melihatkan mereka .. air mata jadi lajuuu je jatuh huhuh ;)

    ReplyDelete
  6. as salam

    kenapa sedih..tapi tengok wajah anak2 ni memang menceriakan..moga fiza ceria selalu.. :)

    ReplyDelete
  7. mmg panjang sengih adik tu. mcm tau je nk amik gambar kan. zara pun super sensitive aliah pun hyperactive

    ReplyDelete
  8. comelllllnya qhalifff...nak cubittt pipi!!

    ReplyDelete
  9. comei adik senyum cam tu..pandai posing ni..hehehe

    ReplyDelete
  10. semoga mereka sentiasa jadi cinta hati dan penguat semangat fiza. Dan semoga mereka jadi anak2 yg soleh. Amin:)

    ReplyDelete
  11. sweetnyer!

    tak tahan tgk Qhalif sengih mcm tu :)

    ReplyDelete
  12. kemain sengih lagi qhalif..one happy baby :)

    ReplyDelete
  13. chenta hati si ibu.. mmg anak2 nye.. :) semangat dan kudrat buat ibu terus berjuang.. :) demi anak2 tersayang.. kan kan..

    ReplyDelete
  14. Comelnya 3 beradik ni. Heee....abang tu mst ikut muke bapaknye kan? Heee~ Takde muke awak pun Fiza.

    ReplyDelete
  15. QHALIFF....

    rambut kamu toing toing... syomel!

    ReplyDelete
  16. alahai comel bangat!!! yang si adik sebijik muka kakaknya ;)

    ReplyDelete
  17. Qhalif senyum lebar dgn rambot pacak!!! hihihihi..Alhamdullilah..dah sembuh demamnya

    ReplyDelete
  18. anak2 sentiasa jadi permata hati kita kan

    ReplyDelete
  19. comel anak2 akak...qhaliff senyum tu geram tgk...dah la bam2 pipi mcm nk cubit2 jer hihi

    ReplyDelete
  20. Senyuman yang paling lebar tu bikin geram pulak menengonya...hehe

    ReplyDelete
  21. mm..kawan2 semua beranak pinak. i juga yg single..sedeynya..

    ReplyDelete
  22. qhalif tu bersemangat betul..ceria muka dengan senyuman..hehehe.. ni besar2 ni peramah orangnya ni

    ReplyDelete
  23. Ini kalau tak ada sehari rumah mesti sunyi sepi - boleh tak lalu makan tak jumpa mereka sehari.

    Kakak jeling adik bukan main sayang betul dia.

    ReplyDelete
  24. untung nye fiza, dah ada 3 org anak. boy ada girl pun dah ada. Has baru ada 2boy, gegirl x tau bila nk ada ;)

    ReplyDelete
  25. assalamualaikum fiza....sama jer ke tiga2 nyer...:)

    ReplyDelete
  26. comel jer duk beratur 3 beradik tu ye..

    ReplyDelete
  27. cutenya adik qhalif, semoga cepat sembuh ya :)

    ReplyDelete
  28. Alahmdulilah kan ats kurniaan Illahi yg sgt berharga nie..

    ReplyDelete
  29. rambut Qhalif pacak sungguh...hehe

    ReplyDelete
  30. Tgk qhalif ingt bby aku..sufi..depa sebaya

    ReplyDelete
  31. comel 3 beradik tu..pandai amik gambar

    ReplyDelete
  32. semoga segera sembuh dr selsema ya Qhalif...

    sekarang ni musim budak demam dan selsema kot fiza...

    ReplyDelete
  33. bahagia tengok anak membesar depan mata kan kak ^_^

    ReplyDelete
  34. gerammnyee tgk qhalif tuu..nape rambut mcm naruto tu hehehehehhe

    3-3 anak fiza COMEL! lagi2 yang kakak tu hehehe

    ReplyDelete
  35. 3-3 comey....hehe..geram tgk si kecik tu...

    ReplyDelete
  36. sk tgk qhalif ni senyum sbb senyuman dia nampak betoi2 ikhlas n eppy je :-)

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page