Happy Holiday dan Happy Diwali!!

Monday, November 12, 2012




Cuti persekolahan dah pon bermula Jumaat lepas. Selamat bercuti buat adik² di luar sana. Manfaatkan cuti persekolahan anda dengan aktiviti² yang berfaedah. Memandangkan minggu ni mungkin ramai yang bercuti, saya nak wish selamat bercuti. Berhati² di jalan raya. Semoga selamat sampai ke destinasi yang di tuju. Saya pon cuti gak hari rabu nih. Nursery tutup. Haishhhhh...asyik tutup jer nursery nih. Nasib cuti banyak lagi.


Nak wish Happy Diwali buat kaum India di luar sana. Semoga perayaan di sambut dengan meriah dan gembira.

Note: Bila dah cuti skolah, jalan pon lengang kan. Tapi musim hujan ni...jln sesak lah plak...huhuhu...

You Might Also Like

23 komen

  1. ramai yg ambik kesempatan untuk bercuti panjang minggu ni kan..bawa anak jalan2 & blk kampung..selamat bercuti semua..

    ReplyDelete
  2. saya memang seronok bercuti..hehe

    ReplyDelete
  3. Happy holiday gak..tp time cuti sekolah ni kalau g holiday tue sesetgh tpt sure sesak kan..n sedikit mahal..:-)

    ReplyDelete
  4. wahh meriah rasa cuti skola ni kan fiza, yup yg best jalan lengang ;)

    ReplyDelete
  5. SELAMAT BERCUTI.. BERHATI2 DI MANA JUA ANDA BERADA..

    ReplyDelete
  6. ahhhh slmt bcuti dpt melepak kat uma dgn aman hehe

    ReplyDelete
  7. Umi setuju dengan pendapat sis ..musim sekolah lengai pulak .. seronok tengok jalan raya yang lengai di awal pagi hihi

    ReplyDelete
  8. Walaupn bkn perayaan kita,tp best jgk sbb kita leh cuti kn...hehe...tu yg uniknya Malaysia ni:-)

    ReplyDelete
  9. iyerlah jalan sesakkan semua pakat naik kereta musim hujan.....

    ReplyDelete
  10. betul kak jln lengang sejak cuti sek ni...tp tu la dh musim hujan ramai la yg bawa kereta...

    ReplyDelete
  11. hehe. mucim cuti ni. orang pun ramai kahwin. hehe. tq singgah blog kak. jgn serik dtg lagi. hehe

    ReplyDelete
  12. yg penting cuti hehehe

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum fiza...hepi deepavali...:)

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page