MAHA 2012

Wednesday, November 21, 2012



MAHA International & HPPNK 2012
Tarikh : 23 Nov - 2 Dis 2012
Masa : 10 pagi - 10 malam
Tempat : Taman Pameran Pertanian Malaysia Serdang (MAEPS), Selangor
Tema : Transformasi Pertanian Melalui Inovasi
Portal Rasmi: www.maha.gov.my


Kalau tak der aktiviti hunjung minggu nih bley lah ke sini. Tapi kena gi pepagi. Mesti ramai sangat orang. Macam saya tak bley lah nak gi tempat² macam nih. Dengan anak yang berderet tu. Teringin gak nak gi. Tapi kena tunggu anak² beso sket. Tapak pameran plak memang luas. Masa on the way balik memang nampak khemah² berderet.Bley klik SINI kalau nak tengok brochure.

Note: Habislah minggu ni dan minggu depan. Mengadap jalan yang sesak lah gara² MAHA nampaknya. Sebab hari² lalu highway nih...huhuhu...



You Might Also Like

21 komen

  1. aku tingin sgt nak gi MAHA ni beb.. tapi apakan daya, tadek kat jb ker? heheh

    ReplyDelete
  2. bestnya kalo dapat pergi ke MAHA ni..

    ReplyDelete
  3. abah sy pegi sini nti...jeles..nk kirim produk makanan byk2

    ReplyDelete
  4. hihihi..anak2 akak berderet ke? sama la ngan saya kak. dah ade dua beradik ni, payah la nak g tmpt2 camni. g pasar mlm pun beli ape yg ptt je. then terus blk :D

    ReplyDelete
  5. bercadang nk ke cni sbb nk beli pokok bunga.. hehehe.. opis akak kena lalu situ eh? masak la kak dalam kete nanti..

    ReplyDelete
  6. Saya tak pernah pergi ke MAHA. Almaklumlah bukannya dok kat KL. Best ke MAHA tu?

    Uni recently posted...

    Myself @ 31 weeks Pregnancy

    ReplyDelete
  7. dulu saya pernah pergi MAHA ni.. memang best.. meriah sangat

    ReplyDelete
  8. Tak pernah lagi pergi ke MAHA ni. bestnyaaa kalau dapat pergi kan..

    ReplyDelete
  9. sy pun igt nak pegi jgk nanti kalo xde pape....mcm best je kan...

    ReplyDelete
  10. tak pernah lagi best...tak tau best ke tak...huhu

    ReplyDelete
  11. belum pernah perli lg ni, mesti meriah kan

    ReplyDelete
  12. sibuk ngan aktiviti kenduri kendara lah fiza!

    ReplyDelete
  13. mesti pegi!
    www.the-simpleme.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. ade public transport x dr komuter serdang?

    ReplyDelete
  15. ada pertandingan fotografi di selangor pavilion. hadiah wang tunai RM100 x 1 dan RM50 x1 untuk dimenangi setiap hari. senang je, amik gambar di dalam kawasan selangor pavilion hantar melalui email: pavillionselangorku@gmail.com. ada juga dipamerkan rumah yg dibina menggunakan rangka kayu berusia 115 tahun yg dibawa khas dari Indonesia + ikan keli percuma(kanak-kanak shj) tapi kene pancing sendiri lah didepan rumah 115 tahun.

    ReplyDelete
  16. tak sabar nak tunggu MAHA 2014.sebab nak pergi awal2..hihi

    in shaa ALLAH.jika umur panjang

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page