Pesta DURIAN @ Office!!!

Tuesday, November 20, 2012


Amacam...terliur tak? Saja nak bagi uols terliur pepetang nih...ekekeke...Dasar blogger kan. Tak sah kalau tak amik gambor. Tapi ni jer sekeping yang mak sempat amik noks. Dah asyik sangat makan doyan.

Petang semalam ada pesta makan durian kat office nih. Memang lah syiok sebab dah lama tak makan doyan. Nak beli tak terbeli² gak. Alhamdulillah...rezeki petang semalam ada Consultan belanja makan doyan. Adalah dalam sebakul besar buah durian tu. Habis semua di kerjakan oleh kami² nih.


Ni plak last two years nya gambar. Dah lama rupanya tak ada pesta makan doyan ni ☺☺☺


Ni plak gambo pn. punya blog yang gediks...ekekeke...Ni pon gambo dua tahun lepas. Smalam tak sempat nak snap gambo sendiri. Ramai plak staff...tetiba rasa malu plak nak bergambar syok sendiri...ekekeke...Banyak gak mak melantak doyan petang smalam noks. Balik tu trus pening kepala. Tapi masih di bawah kawalan lah. Malam tu plak breast dah mula rasa berat. Owh...doyan buat susu ibu ku bertambah. Bukan itu jer, pagi ni pam susu nampak pekat plak susu ku itu. Penangan durian gamaknya kot.

Note: Dah tau dah. Salah satu milk booster ku adalah buah DURIAN ☺☺

You Might Also Like

20 komen

  1. memang betul dgn gelaran raja buah...sedap tak terkata...dalam2 dok ida preggy pun sekali mkn 5 ulas..hihi...

    ReplyDelete
  2. oh terliurnya!! saya hantooo doooyannn tau. hehehe

    ReplyDelete
  3. perghhh meriahhh
    baru makan durian smalam.. hihi

    ReplyDelete
  4. wah...bestnya pesta doyan..dee pun belum berkesempatan makan doyan..huhu..

    ReplyDelete
  5. ha, saya x suka durian..bau pun pening..

    ReplyDelete
  6. Aduhai musim durian ni..Makan dekat office yang taklarat tu..

    Nak mintak tolong awak dan semua reader yang lain tolong support Mummy menang hadiah iPhone 5 Gadget Impian

    1. Klik Entri iPhone 5 Gadget Impian

    2. Klik butang G+ (Google Plus)

    3. Jangan lupa follow blog Mummy!

    Mintak sangat jasa baik korang.

    Thanks

    ReplyDelete
  7. sedapnya durian..nak sikit..buat pengat durian pun sedap juga ni..

    ReplyDelete
  8. Tak da effect ke kak?
    Sbb mber dulu pon bf bb juga..tp tak sesuai sbb bb mcm kena tarik tu..myb panas kot...
    Sampai bb tu warded la

    ReplyDelete
  9. dah lame tak merasa durian nih . amboi sedap nye mencekik durian tu ek haha :P

    ReplyDelete
  10. haha.lps ni blasah durian sebakul!blh pam susu bebakul2.hihi

    ReplyDelete
  11. Ramai orang cakap durian ni sedappp. tapi i tak makan durian, cium bau dia pun tak suka cepat pening..hehehe

    ReplyDelete
  12. semalam baru makan durian beli mahal giler.. padahal kat kampung mak kata berlambak.. ala rindunyer nak makan durian banyak2...

    ReplyDelete
  13. my feberet..sekali hadap 4 biji boleh habis

    ReplyDelete
  14. haishh sane sni pasal durian..seronok jee tgkkk ade yg nampak cantik sgt durian dye..tp npe laa Na xbole mkn durian ni... ;/

    ReplyDelete
  15. KA tok make buah durian ni hehehe

    ReplyDelete
  16. wahh happening ..
    pejabat akk x pernah buat macam nie
    tgh musim skrg nie kan ;)

    ReplyDelete
  17. durian wani xmkn hehe...ramai yg dok kata rugi xmakan tp tekak ni xblh nk terima hikss

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page