999???

Friday, December 07, 2012



Tu dia. Banyak juga saya merapu meraban dalam blog ni yer. Macam tak caya jer...hahaha...Kebetulan plak entry yang ker 999 nih bertajuk: 


Note: Arghhhhh...frust. Tak dapat gi Big Bad Wolf Book hari ni...uuwwaaaa...

You Might Also Like

14 comments

  1. tambah lg satu 9 boleh g beli no kekeke

    ReplyDelete
  2. kak, klu BBW tu dekat, leh la g.. huhu

    ReplyDelete
  3. salam fiza..ingatkan apa la 999 tu tadi..suspen jer tau..rupanya n3 yer..

    ReplyDelete
  4. okey..agak seram entry tu dipost pada entry 999..hehehe..

    ReplyDelete
  5. kadang2 macam x caya kita dah post banyak entry kann ;)

    ReplyDelete
  6. Pergi weekend la..hehe..
    Kot terjumpa kita kan nanti.hehe

    ReplyDelete
  7. kerana bc entry inilah..semalam saya masuk bilik awal..sampai hubby dok heran..kenapa awal masuk hahah

    ReplyDelete
  8. salam jumaat....kuat membebel rupanya awak ni...hehe

    ReplyDelete
  9. Tahniah.. banyaknya dah entri dah jejak 999..
    Entri akak x pernah tau pun brapa..

    ReplyDelete
  10. kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
    semoga bisa jadi semangat
    Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

    ReplyDelete
  11. wah..dah banyak tu..

    p/s: belum dapat baby baru lg..klu ada rezeki tahun depan nak tambah lg sorg..hihi

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive