Dedikated to MOTHERS of Young Children, ALLAH knows Everything

Thursday, December 20, 2012



Sangat² tersentuh bila pertama kali membacanya *tears*. Allah tahu segala²nya kan. Apa yang di sebut di atas, sama seperti apa yang kita lalui dalam kehidupan harian. Especially buat ibu² yang anaknya sedang membesar. Saat yang saya paling rindu nak buat ialah nak Solat Terawih di masjid. Ya! allah...rindunya.



You Might Also Like

22 comments

  1. Betul...betul semuanya...huwaaa...mohon sharing ye...

    Uni recently posted...

    Harga Bius Epidural di Hospital Penawar

    ReplyDelete
  2. ye la fiza, solat terawih punye satu keunikkan yang takkan dpt dirasai pada hari2 biasa kan.

    ReplyDelete
  3. Betapa besarnya pengorbanan ibu demi anak2.

    ReplyDelete
  4. tggu sy jd ibu, ms tu terasa sgt...

    ReplyDelete
  5. akak pun terharu membacanya..mmg akak pun sejak beranak kecik nih tak pernah pegi solat terawih..

    ReplyDelete
  6. Awak, sekian lama sy tak singgah ke sini...akhirnya, sy terpegun tgk layout blog awak yg simple tp cute dan cantik. Wow!

    ReplyDelete
  7. moga apa yang di hajat fiza terlaksana suatu hari nanti....

    ReplyDelete
  8. haah, sebab tu lah anak tu sebagai ujian,perhiasan dunia yang tak ternilai..betapa besarnya pengorbanan ibu..terpaksa korbankan segala-galanya demi anak..tak taulah nak kata kat org yg sanggup bunuh anak dia sendiri kan

    ReplyDelete
  9. Salam Fiza..mmg trsentuh hati k.atie bila membacanya.....begitulah pengorbanan seorg wanita bergelar ibu...

    ReplyDelete
  10. saya pun sayu hati bacanya..thanks sharing..

    betul.....
    kadang solat pun terkejar2,mengejar kan anak kecil =( yang belum paham papekan...

    ReplyDelete
  11. Betul tu, cabaran buat ibu2 yg ada anak kecil...wife saya tak dpt gi solat terawih ke masjid sejak kami ada anak ni..hihihih

    ReplyDelete
  12. kan. pegi solat terawih dgn solat sunat raya dengan bonda nie mmg syahdu dia lain mcm kan ;(

    ReplyDelete
  13. MUNGKIN SOALAT TERAWIH DI RUMAH APABILA ANAK-ANAK SUDAH TIDUR BOLEH MENGUBAT KERINDUAN ITU..

    ReplyDelete
  14. dah pernah baca ni...memang tersentuh bila membacanya....

    ReplyDelete
  15. dan kita perlu ingat allah tahu bilamana hambanya tidak ikhlas dengan nya ..

    ReplyDelete
  16. Betul fiza..rindunye nak solat tarawikh di masjid..tapi membesarkan anak besar ganjarannya

    ReplyDelete
  17. nice sharing kak..rasa terharu sgt baca....membesarkan anak mmg besar ganjaran kan kak

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive