Keywords @ KEYWEIRD Hari ini...

Friday, December 07, 2012


Pelik tak? Pelik kan. Macam dah tak der benda lain nak cari. Bley plak masuk kat blog saya yang suci murni nih...haishhhhh...sapa lah yang cari keyweird nih. 

Note: HAVE A GREAT WEEKEND EVERYBODY


You Might Also Like

21 komen

  1. aiyooo macam2 org pelik skrg kan, cari benda tak senonoh je kejenya

    ReplyDelete
  2. Salam, sabar shja dgn perangai kwn2 blog. Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
    1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
    2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

    ReplyDelete
  3. cek pit berair tu apa maksudnya?? adeh..

    ReplyDelete
  4. hahah..rasa kelakar pn ada..tak senonoh betul la kan .. *org kelantan paham ler ayat tu kot* :)

    ReplyDelete
  5. ekkek sakit kepala bila ada org cari keyword pelik2 nie kan ;)

    ReplyDelete
  6. Haha..tah pape la orang luar ni...
    Yang tak senonoh gak nak dicarinya kan..keke...

    ReplyDelete
  7. mungkin dia tgh ada masalah kesihatan dan nak cari penyelesaian kot hihihi

    ReplyDelete
  8. ape yg dicari tu.. mcm pelik jer ayatnya.. x bape nak jelas...

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page