Rezeki...Thank You NUFFNANG

Friday, December 21, 2012




Alhamdulillah...moga bertambah lah duit tabung. Dah lama BE tak bertandang. Bley kata hari² check nuffnang...tapi hampa. Petang semalam check lagi, melekat seketul BE...saya suka...saya suka..^_^


Dapat Buffered Earnings dari DIGI. DIGI tengah buat Jualan Internet 2x ganda. Promotion Period: 3 December 2012 - 3 February 2013. Kalau nak tau lebih lanjut, klik lah iklan tu yer. Mekasih juga buat kamu² semua yang sudi bertandang dan yang sudi klik. Bertambah juga duit tabung saya. 

Note:  Semoga BE tu melekat lama sikit ☺☺

You Might Also Like

42 comments

  1. tahniah fiza, rezeki hari jumaat, dapat kat header mmg masyukkk ;)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah
    dan tahniah dik !! ;)

    ReplyDelete
  3. tahniah...jelesnya saya..hehe

    ReplyDelete
  4. alhamdulilah, tahniah, murah rezeki

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah....bertambah2 lah rezeki tu ye....

    ReplyDelete
  6. moga bertambah murah rezeki..
    saya baru aja pasang iklan ..keh keh keh

    ReplyDelete
  7. Mmg rejeki. T banje sy makan eh? Heee~

    ReplyDelete
  8. Huhu.sy blur n x faham la
    Ajar scr ringkas leh.be tu pe?

    ReplyDelete
  9. Tahniah....BE sya pun baru saja bertambah hari tu .

    ReplyDelete
  10. hai.. singgah dari segmen BW lulu..

    jemput singgah blog sy

    http://monwalktoremember.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum fiza...rezeki2 tu...:)

    ReplyDelete
  12. jelesnya saya....x penah rasa lagi...hehe

    ReplyDelete
  13. i dah cash out..petua nak cepat BE bertandang senang jer..dah sampai tempoh matang...cash out..then lepas tu nanti cepat BE diorang bg...

    ReplyDelete
  14. hehehe..tahniah..sy ni dah berapa lama tak lekat2 dengan BE..hehehe

    ReplyDelete
  15. time ada BE la kita ptt rajin men updates kan

    ReplyDelete
  16. tahniah .... nant dah kredit kongsilah dgn kami hihihihihi

    ReplyDelete
  17. bestnya dpt BE..saya pun dh lama x dpt BE..

    ReplyDelete
  18. tahniah...seronok kan bila dapat BE...:)

    ReplyDelete
  19. Wah! Bestnya... Hehe. Lama tak singgah sini :(

    ReplyDelete
  20. atau boleh cuba ni. sy dah try.. dah masuk 2nd month. yg 1st month dah cashout.. kalau tggu BE ni ikut nasib jer kan?? kekekeke

    Yang Untung >> DENGAN SAYS SETIAP BULAN BOLEH CASHOUT

    ReplyDelete
  21. tahniah...seketul pun jadi la ek...lama2 byk la ketul dia tuh...hehehe

    ReplyDelete
  22. tak pernah lagi dpt pape dari nuffnang dr blog baru ni..

    ReplyDelete
  23. Tahniah ya..
    best nya..bertambah tabung tu:)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive