Selera Pantai Timur...

Tuesday, December 04, 2012



Burpppp...alhamdulillah. Kenyang sudah. Lunch nanti tak yah makan...hehehe...iyo lah tu. Kang lepas mengepam susu sure lapar balik nih. Selera pantai timur kita pagi nih. Teringin plak nak makan nasi kerabu. Kirim kat member office nih. Rasanya....sedap. Kaler nasi tu pon cantik. Budu memang kasi lebih, Mak penggemar budu noks. Solok lada tu memang terbaik lah. Makan plak dengan telur masin...perghhhh...berpeluh makan sebab sambal pedas sket. Nasib sambalnya tak banyak. Tapi sedap plak tu. Lepas ni bley order lagi ^_^.

Note: Blog gua kena kutur der. Kena kutuk kaw² punya. Nanti gua citer erk.

You Might Also Like

31 comments

  1. awalnya mkn nasi kerabu...suka jgk mkn nie, mesti nak budu lebih..dgn nasi kerabu je mkn budu..kalo sj2 nak makn budu nie, memg xmkn huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. eh² bedezupp saya sampai.. same selra lah kita hari ni.. saya makan laksam...

    ReplyDelete
  3. Aduh mak...dah lama tak pekena nasi kerabu. Minggu ni nak bt le...

    Erk? Sape lak yg kutuk tu? Meh share!

    ReplyDelete
  4. Nieza tak berapa suke makan solok..memang tak suke...pergh!! Budu bnyak tu..i loike!♥

    ReplyDelete
  5. dee tak makan nasi kerabu..yg betulnya tak pernah pun rasa..kawan2 ramai je suka makan..hehehe..

    btw, blog u kena kutuk? kesiannya..

    ReplyDelete
  6. fuuhh nasi kerabu...
    fiza suka jg ya.
    owh my fav sgt2.pasti budu lebih mmg btambah kesedapannya..:)

    ReplyDelete
  7. amboi pagi-pagi dh mkn sedap nih...

    ReplyDelete
  8. yay, selera kite sm..bekpes tadi kedarah sik kerabu dh..


    sape kutuk blog akak tu?? cpt habaq..tak sabaq aihhh

    ReplyDelete
  9. kerabu kureng skit sebab ade sayur..kekekeke...

    ReplyDelete
  10. saya pun penggemar tegar nasik kerabu! susah nak cari kedai yg buat solok lada sedap ni

    ReplyDelete
  11. terliur nengok nasi kerabu.
    lama gak tak makan

    ReplyDelete
  12. uwaaa..... baru pagi tadi sebut pasal nasi kerabu selera duta yg gojes itu

    tidak!!!!!!

    ReplyDelete
  13. nasi kerabu tu cam kaler tekoiss lakk..tang solok lada tu mmg nyummy

    ReplyDelete
  14. sedapnya dah lama x makan nasi kerabu

    ReplyDelete
  15. amboi...terliur aku nok...


    p/s: sapakah yg kutuk blog ko ni nok...dengki lah tu dia takde blog, tu yg kutuk blog org lain tu...ahaks...

    ReplyDelete
  16. birunya nasik dia tapi nmpk sgt sedap!!

    ReplyDelete
  17. wah sedapnya...ni kalau saya pegi semenanjung mesti cari nasi kerabu...jarang ada kat sabah ni....

    ReplyDelete
  18. pergh, terliur gila tgk nasik kerabu tu

    dulu2 selalu gak beli kat pasar malam, tapi la ni mcm kureng sikit rasa dia, pastu kedekut daging bakar tu

    ReplyDelete
  19. liya belajar makan nasi kerabu ni time dolu2 tgh study kt uitm ... sedappp..!! smpai skrng suka makan..

    ReplyDelete
  20. suka tengok tapi ndak pernah merasa lagi...hehehe

    ReplyDelete
  21. yeahhh terbaik niee
    sib baik dah makan ekeke ;)

    ReplyDelete
  22. Kakak kalau ada kenduri yg hidang nasi kerabu mesti kakak terjah ia dulu Fiza. Kalau ramadhan boleh katakan 80% kakak asyik makan nasi kerabu aje - belilah tapi.

    ReplyDelete
  23. sedapnye nasi kerabu..saya pon suka nasi kerabu ni..hehe

    ReplyDelete
  24. bape RM ni? sy pun suka nasi kerabu....

    sape kutuk blog ni nih? cpt cecite...

    ReplyDelete
  25. baru balik ganu. terbaek la sume nak nasik dagang sume nasik kerabu..huhu

    ReplyDelete
  26. as salam

    sedapnya nasik kerabu..feveret tu solok lada.. :)

    ReplyDelete
  27. sedapkan nasi kerabu...

    *ooo cikgu maa edit ek... nampak kat bwh blog... hihi

    ReplyDelete
  28. okay 1st time tgk Nasi ni..nnampak mcm sedapp sebab ade telur masin weee~

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive