Serba Tak Kena!!!

Monday, December 10, 2012


Tak tau lah kenapa pagi ni. Ada jer yang tak kena. Sebab Haraimau Malaya seri dengan Gajag Putih ker? Atau sebab hari ni hari isnin? Sikit² nak salahkan monday blues yer...hehehehe...Kisahnya:

1) Pagi ni parking keta. Ingatkan dah free gear, rupa² nya belum. Apalagi...meluncur ke depan lah kereta. Nasib meluncur sikit jer, kalau laju jer...masuk ke kolam lah jawabnya. Alhamdulillah...tak apa².

2) Nak keluar kereta, kaki terpelecot. Siku terhanduk kat keta sebab nak menampung badan dari jatuh....ouchhhhh...sakit. Nasib kaki tak terseliuh. Dah lama tak pakai high heels. Bila pakai rasa lain plak ☺☺

3) Electric Power Supply kat office nih main babacak plak. Kejap on kejap off. PC ni pon dah berapa kali asyik on off. Back-up Battery plak dah rosak gamaknya. Tengah menaip ni pon letrik bley shut down lagi. Adoiiiii...tension haku asyik nak ulang benda yang sama banyak kali. Dah lah tu...AIRCOND pon macam tu gak, kejap ada kejap tak der...haishhhhhh...balik ah macam ni bos...muahahaha...

4) Tak habis lagi pasal kisah seram. Berlaku masa hari jumaat aritu waktu maghrib, masa hujan tengah lebat dan waktu ayat kursi sedang berkumandang. Tak tau lah perasaan saja atau memang betul. Kali ni kat sliding door. Dia main gegar sliding door plak noks. Ni pon tengah memikir lah ni...betul ker tak...betul ker tak...angin kot...erk, bukan angin...haishhhhh...nanti lah saya citer erk. Nak kan kepastian dulu. *Tau dah...mesti uols tak sabar nak tau kan  ahaks..*

Ok. Itu jer lah keserabutan saya buat hari nih. Esok SELANGOR cuti....yeayyyyyyy...

Note: Semalam jumpa kawan blogger buat pertama kali. Bersua juga akhirnya. Tapi tu lah, dah syok borak lupa plak nak amik gambar...cissss....

You Might Also Like

34 komen

  1. kak..mementang isnin, semua serba xkena ye..

    ReplyDelete
  2. fiza ,kena bnyak2 btenang tau..hehe mgkin pkara yg blaku tu sbb fiza kurang tumpuan,byak mikir..^__^

    ReplyDelete
  3. tau takpe. aku tgh mandi, baru teringat tak ambil gambar dgn ko. sayang je!!!

    ReplyDelete
  4. ala jelesnya esok selangor cuti, kompom kl jam nanti

    ReplyDelete
  5. laki aku pun coti esok







    dan tetiber esok aku rasa tak sihat kot. hahaha

    ReplyDelete
  6. Alahai..nasib tak pape..

    Betul tu,ada hari kan...semua benda jadi tak kena kan..padahal kita tatau apa yg diserabutkan sgt..

    Selamat bercoti sok..hehe

    ReplyDelete
  7. pagi2 dah mcm2 kan.. haha.. sabar la yer.. :)

    rugi tak ambik pic ngan kwn blogger.. siapakah itu..??

    ReplyDelete
  8. part yg last tue plg menarik nak tahu...dh mula seram sejuk masuk blog akak nie hehehehehe

    ReplyDelete
  9. aduhh istirfar dan banyak2 baca bismillah dik ,... mohon allah lindung kita sepanjang hari nie dan selama2 nya
    kadang2 tu semua secara kebetulan kan ...

    ReplyDelete
  10. aku kecewa dengan bola semalam...
    sedih weiii...harap malaysia boleh menang di thailand

    ReplyDelete
  11. tak settle lagi ker citer seram tu..kadang2 memang camtu, kalo dh pagi2 serba x kena..memang melarat smpai ke ptg la..

    ReplyDelete
  12. monday blueslah tu...hehe...takpe esok cuti lagi...

    ReplyDelete
  13. mmg serba xkena ni kak...mungkinkah monday blues muahahaha....part yg last acaner akak tau kiter xsabar nk tau citer seram tuh ahaks.....

    ReplyDelete
  14. gituler kalau dah kena sekalitu berkali2 nak kena.. tak per hati2..
    ala jeles akak keje selangor tapi keje ikut wilayah. ...

    ReplyDelete
  15. ofis pun seram gak tu....dia ikut ke? eheh...

    ReplyDelete
  16. tula.. biler satu-satu tak kena mmg serabut jadinya kan..

    ReplyDelete
  17. as salam

    oh mcm2 yang berlaku..mudah2 an takde pape,.takutnyer kisah seram apekah itu

    ReplyDelete
  18. ish..biar betul psl citer serams tu..serams plak saya..umah saya dlu penah kena singgah dek cik ponti..smpai skg x brani klu dok umah mlm2 sensorang..hehehe

    ReplyDelete
  19. selangor coti apa eh? kite kt kl ni rugi la T.T

    ReplyDelete
  20. Salam.. Serva serbi x kena nmpk ye.uish ngeri bab kereta meluncur tu.

    Moga esok baik2 saja. Meh la detim ngan puteri. Duk selangor gak ni

    ReplyDelete
  21. Best cuti..akak pun cuti jg esok..
    Apakah gegaran itu????..

    ReplyDelete
  22. blh la hilangkan keserabutan esk..rest puas2 at rumah..

    ReplyDelete
  23. lama gak tak jumpa dgn blogger :D rindu plak ngn gathering :D

    ReplyDelete
  24. kadang memang ada satu masa tue serba tak kena buat ape pun rasa x syok je kan huuuu

    ReplyDelete
  25. serious ke beb? ade ape2 ke beb kat umah? kalau rasa makin lama makin slalu sgt kene kacau & anak2 nmpk, ko bawaklah mana2 ustaz pulihkan umah..

    ReplyDelete
  26. hihii ,,g xsabar nk tau yg no 4 tu.... apa kesudahannnya :-)

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page