Siapakah WANITA Kuat???

Wednesday, December 26, 2012


Haaaaa....nak tau tak siapakah itu? Mari kita tengok:
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

I used mothers not women because all mothers are women but not all women are mothers. 

Amacam??? Setuju tak? Betul kan. Kita ni wanita dan ibu yang HEBAT.

Note: Hari ni dah tak sunyi lagi ☺☺ 


You Might Also Like

34 comments

  1. terharuuu sgt2 bila tgk pic yg ramai anak tuu .. memang wanita itu sgt2 kuat !

    ReplyDelete
  2. hahahaha.. comel je budak panjat atas kepala.

    ReplyDelete
  3. Suka sangat entry ni. Mohon share ye. :)

    My recent post : Memahami Breast Pump Rumble Tuff

    ReplyDelete
  4. yup we are stronger than a man, saat ini rasa nak peluk fiza, sejak hubby beli motor banyak masa dihabiskan dengan ride dengan kawan2nya, smpi tahap aju rasa tak sabar nak hadapi semua tugasan kerja dan anak2, moga allah tabahkan hati semua perempuan di dunia ini

    ini pertama kali aju mengadu, sebelum ini hanya mengadu dengan Yang Maha Esa

    ReplyDelete
  5. ye [erempuan laa yg paling kuat tabah dah cekal kan kan kan?

    ReplyDelete
  6. Betul3x! saya sokong 100%! kitalah orang paling kuat..hehehe

    ReplyDelete
  7. Saya sangat sangat bersetuju.
    Kalau suruh saya mengandung, jaga anak, layan karenah mereka, saya pengsan kot! bahahaha..

    Saya respect wife saya, dan ibu2 di luar sana!

    ReplyDelete
  8. setuju sesangat kak...pompuan ni lagi kuat dari laki dari segi mental emmm...fizikal pon kuat..kalau tak, takkan buat keje ghumah sehariann

    ReplyDelete
  9. betul tu Fiza...yan sokong...wanita memang kuat dari segala segi...wanita serba boleh....

    ReplyDelete
  10. saya mami yg gagah perkasa!








    hahahaha

    ReplyDelete
  11. Betul..betul..setuju 100%..
    kita adalah wanita2 kuat...strong woman.. super woman..:)

    ReplyDelete
  12. setuju!! ibu sanggup buat apa je untuk ank2... tak pernah cakap penat...

    ReplyDelete
  13. yg last tu plg setujuuuuu! wp anak ramai tp si ibu mampu bt mcm2 utk anak dia..haihh

    ReplyDelete
  14. Keep on writing, great job!

    my web blog ... How to get rid of stretch marks

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive