777!!!

Thursday, January 17, 2013



Terima kasih buat pengikut yang ker 777. Cantik nombor ni kan ☺☺. My favorite number adalah 7. Kenapa aku suka no. 7? Sebab banyak kaitan nombor 7 nih. Antaranya:

- Tarikh lahir aku 7 Julai 19 rahsia...wakakaka...
- Berat masa lahir 7 paun 7 aun
- Anak 1st lahir pada 1 Julai 2007
- Kebetulan hari ni 17 January 2013

Ha...kan banyak nombor 7 tu ^_^.


Ok...follower yang ker 777 adalah Nazayiena Ayiena. Pemilik blog MY LOVELY FAMILY BLOG. Cute kan header blog kakak kita nih. Kalau nak berkenalan dan nak menambah kenalan, silalah terjah yer ☺☺

Mekasih buat kamu² semua yang sudi follow blog suka suki saya yang tak seberapa nih. Dan tak jemu² juga tinggalkan komen. Semoga ukhwah kita di alam maya ni berkekalan selamanya. Sayang kamu ketat² ☺☺

Note: Tentang entry saya sebelum ni...saya ok jer...betul. Biasalah...tengah datang perasaan sensitive, mood swing gamaknya. Mekasih atas komen² kamu semua...bersemangat dibuatnya nih ^_^.


You Might Also Like

36 komen

  1. uiyooo...ramainya follower ko nokkk...jeles tau. bila la nak cecah sampai beratus ratus ratus gini..hehe

    ReplyDelete
  2. Mcm lain je msuk cni ari ni..

    ReplyDelete
  3. hepi besdei kak untuk 7 julai nti...hihhi..advance x?

    ReplyDelete
  4. saya tahu akak lahir bila...hehehe

    tahniah kak...moga bertambah follower...saya pon sekarang malas nk kaut2 follower..x sempat la nk follow..nak balas komen pon pelan2 ja..bz

    ReplyDelete
  5. kebetulan y sungguh betul ;-)

    cantik tersusun.. 777

    ReplyDelete
  6. cantik no...sysuka 11.11...selalu dpt no nie..:-)

    ReplyDelete
  7. wah, followers dah bertambah.. mmg cantik angka tu :-)

    btw, tahniah

    ReplyDelete
  8. jom join.hadiah jubah ada,cash RM100!

    http://diyasesame.blogspot.com/2013/01/happy-blogging-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. assalam..singgah dan follow sini :)

    ReplyDelete
  10. tahniah makin meningkat follower.. moga blog makin maju.. ;)

    ReplyDelete
  11. tahniah kak, dh ramai dh...


    amboi, semua 7 ye..

    ReplyDelete
  12. aah cantik no nie
    bos di pejabat akak , semua kereta dan kereta co bermula dngen 7
    dia memang taksub dgn no 7 dik ;)

    ReplyDelete
  13. 777 cantiktu.. memang ada kaitanler no 7 ngan fiza..

    ReplyDelete
  14. saya suka 7..hehe.tapi tak pernah ada kena mengena dgn tujuh.
    tapi best,kebetulan rumah baru nanti,dapat no tarikh dan bulan lahir saya..hehe.kitaorang pun tak sangka

    selamat bergembira harini..hehe

    ReplyDelete
  15. james bond pun pakai no 7 gak hehehehehe

    ReplyDelete
  16. Sy pun suka nombor 7..hehe..
    byk keistimewaan nya kan...:)

    ReplyDelete
  17. terima kasih juga sudi bertandang ke blog tak laku cikgu

    ReplyDelete
  18. hehe..agaknya lahirpun 1970 an juga..haha..jgn marah teka jew

    ReplyDelete
  19. tahniah dan selalu ke blog dier tu

    ReplyDelete
  20. kenal kakak tue..dah lama follow dia...tahniah...

    ReplyDelete
  21. semakin ramai blog fiza ni.. cpuv pun makin banyk.. seronoknyakan.. tkt² sy jer.. yg ttp blog.. bkn sebab xde mood menulis.. bz x sempat menulis kat blog dan bw

    ReplyDelete
  22. ye ke tahniah buat follower ke 777 tu :D

    saya pon suka angka 7.
    saya 7-02
    suami 22-07
    tahun nikah 2007

    hihi...

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page