Bakal Pengganti SUPERMAN!!!

Wednesday, January 23, 2013


Tak jadi nak buat Wordless Wednesday. Tak best plak letak gambar tanpa cerita kan. Ok...straight to the point, mari kita tengok bakal pengganti SPIDERMAN akan datang.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Ok...ibu nak gelak dulu yer kakak...hahahahahahahaha...Amacam...ada gaya tak? Perlakuan spontan dari qahirah. Aku pon tak tahu lah apa keja anak dara ni. Tetiba sarung seluar kecik abang kimi. Aku pon apa lagi noks, dasar blogger tegar, sikit² nak amik gambar kan. Ini lah hasilnya.

 
Amboi...bukan main lagi silang kaki yer kakak

Dan lagi. Adoiiiii...tergelak² aku dengan keletah anak dara nih. Ada jer kerja yang unexpected akan dia buat. Sampai kadang² nak marah pon tak jadi nak marah...gelak lagi adalah...alahaiiiii...anak².

Note:  Jangan tak tau, anak dara ni panggil aku 'CIKGU' uols. Bila kena tegur baru dia panggil 'IBU'..haishhhhh....

You Might Also Like

31 comments

  1. Hik hik hik...chumellllnye diaaaa....

    ReplyDelete
  2. layankan je laaa ibu ..superman ke, suparman ke, wak super ke, janji leh buat ibu tersenyum ...

    ReplyDelete
  3. hahaha..auntie pun rs nk tumpang gelak dgn ibu sekali...

    ReplyDelete
  4. hahahahahaha...jom kita gelak...tak tau nak kata dah..gelak jer lah yg boleh kan..anak-anak..!!!

    ReplyDelete
  5. sua ben10 eyh..hahahha..comei2

    ReplyDelete
  6. haha..cute gitu..anak2 camtu la ragamnya..memang terhibur dibuatnya..

    ReplyDelete
  7. Hehehehe...comel pulak. Kemain amek gamba silang kaki. Tu yg bt sy sengih manjang.

    Cikgu? Die dah pegi skool eh? hahahaha! gelak besar pulak sy kat sini...

    ReplyDelete
  8. pgil cikgu pun best ape? hihi. akak, akak keje apa eh? rajin gilos update blog? akak big bos ek heheheheh


    psttt akak buku tu cite pasal persahabatan & percintaan heheheh

    ReplyDelete
  9. hehehe, cekgu???so suit bunyinya...
    ke ibu garang cam cekgu ni???

    ReplyDelete
  10. hahaha..mcm2 ragam je anak2 zaman skang ni kan. comel je! bambam pun pernah gak buat mcm ni kak. gelak2 saya tgkkan dia

    ReplyDelete
  11. hahahaha..sgt2 cute..mmg pengganti superman btul ni..hehehhee

    ReplyDelete
  12. untung la kak, bakal menantu spiderman...nnt akak tak lagi monday blues sebab sangkut dalam jam...hahaha

    ReplyDelete
  13. seronok melihat telatah anak2 kan...:)

    ReplyDelete
  14. ha.. ha.. sabojerler.. tapi cute..

    ReplyDelete
  15. Ingatkan pki posh bag tadi,rupanya seluar dlm abgnya,hehehe....supergirl yea.

    ReplyDelete
  16. hahaha...qaira qaira...kelaka la..si arissa pun ada potensi nak ngikut mcam kak qaira ni hah..maklumla anak no 2 kan..

    ReplyDelete
  17. salam fiza.....

    boleh tahan juga anak dara you...nie ye....bila tengok telatah anak2 nie...mesti senyum sendiri kan...?

    ReplyDelete
  18. hahaha..cutenyer aksi si comel...:-)

    ReplyDelete
  19. hahaha geli hati tengok .... sib baik dia pakai yg abg punya hehehe....

    ReplyDelete
  20. hehe.. comei la. seluar tu gambar apa? ben10 ke? hihi
    Kisah ibu pencen muda

    ReplyDelete
  21. budak2 skang memg cm tue... ade je benda yg dia buatkan...

    ReplyDelete
  22. hahahha amboi kemain lagi dyeeee hihihi *lawak!

    ReplyDelete
  23. rasa mcm dh komen la..lupa plak dh komen belom...

    kihkihkih supergirl kemain dian

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive